Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το παραδέχτηκε ο Βαρβιτσιώτης: Η κατάσταση στην ΝΔ έχει άρωμα… τουαλέτας

Το παραδέχτηκε ο Βαρβιτσιώτης: Η κατάσταση στην ΝΔ έχει άρωμα… τουαλέτας

Διάφοροι χαρακτηρισμοί ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για την κατάσταση που επικρατεί στην διαλυμένη, απ΄όλες τις απόψεις, ΝΔ.

Από τσίρκο Μεντράνο και Δελφινάριο μέχρι οίκο ανοχής και παιδική χαρά. Φαίνεται, όμως, πως οι χαρακτηρισμοί για τα χάλια της ΝΔ είναι αναρίθμητοι και ανεξάντλητοι, καθώς με την δήλωση του τέως υπουργού και βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Βαρβιτσιώτη η όλη κατάσταση αγγίζει πλέον και τα όρια της βρώμας και της δυσωδίας, θυμίζοντας περισσότερο τουαλέτα μετά την χρήση των απαραιτήτων σωματικών αναγκών…

Συγκεκριμένα, το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι: «Ήταν θέαμα αυτό στην ΚΟ; Ο κύριος Μεϊμαράκης δεν προσήλθε! Διόρισε αντ΄αυτού τον κύριο Πλακιωτάκη, τον κύριο σκ@τ@κη, τον κύριο δεν ξέρω ποιος και δεν πήγε!.. Όλα αυτά που έκανε ο Μεϊμαράκης είναι φαιδρά».

Ωραίο ύφος και ήθος από τον πατέρα του νυν βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη (ο γνωστός «θεωρητικός» των κότερων και της Μυκόνου, σύμφωνα με τον οποίο είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να καίγεται η Ελληνική Σημαία). Έχει, όμως, απόλυτο δίκιο.

Ο παραλληλισμός με το όνομα «σκ@τ@κης», δείχνει ξεκάθαρα ότι η ΝΔ είναι ένα κόμμα το οποίο τα έχει κάνει σκ… ακόμη και στις πιο στοιχειώδεις λειτουργίες. Έτσι, λοιπόν, η όλη κατάσταση έχει την «ευωδία» της τουαλέτας. Ας λουστούν αυτοί το… υπέροχο αυτό άρωμα και ας απαλλάξουν την Πατρίδα και τον Λαό από την εντελώς άχρηστη όσο και επικίνδυνη παρουσία τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jekatharh-omologia-iwannh-barbitsiwth-oti-h-katastash-sth-nd-echei-arwma-to#ixzz3sdNrY4Xh

Exit mobile version