Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ρουβίκωνας του παρακράτους

Ο ρουβίκωνας του παρακράτους

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα «καταδρομική» επιδρομή έκανε χθες η… ημιπαράνομη κομμουνιστική συμμορία «Ρουβίκωνας», στον περίβολο της κατοικίας του Γερμανού πρεσβευτή στο Χαλάνδρι, όπου οι «κοινωνικοί αγωνιστές» της πέταξαν φέιγ βολάν και ανήρτησαν πανό «συμπαράστασης και αλληλεγγύης» προς «πρόσφυγες και μετανάστες». Έβγαλαν κι ένα βίντεο από την «επιχείρηση», το οποίο πασάρισαν στα καθεστωτικά ΜΜΕ για να πράξουν το καθήκον τους να το προβάλλουν.

Ερώτηση 1η: Η κατοικία του Γερμανού πρεσβευτή είναι από τους πρώτους στόχους τρομοκρατών και φυλάσσεται επί 24ώρου βάσεως από φανερούς και ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ αστυνομικούς. Αλήθεια, πώς τα «κατάφεραν» τα «παλικάρια» κι έφτασαν μέχρι την αυλή της;

Απάντηση: Οι αστυνομικοί των «ειδικών υπηρεσιών» που φρουρούσαν την οικία, ειδοποιήθηκαν ότι «σε λίγο θα ’ρθουν κάτι παιδιά για μια διαμαρτυρία, μην ανησυχήσετε και μην αντιδράσετε. Δικοί μας είναι»! Κι αν έχετε αμφιβολίες, σας θυμίζω ότι οι συγκεκριμένοι παρακρατικοί μπήκαν ανενόχλητοι μέχρι και στην περίβολο της βουλής, όπου τους… υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες η τότε πρόεδρος!

Ερώτηση 2η: Γιατί κάνουν «ακτιβισμούς» ακροαριστερές συμμορίες επί «δεύτερης φοράς αριστερά»;

Απάντηση: Για να μην κάνουν άλλοι!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-roubikwnas-tou-parakratous#ixzz3sdSiWlLa

Exit mobile version