Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έτσι επιχειρούν τον αφελληνισμό της νεολαίας μας! Αντώνης Λιάκος: Δεν θέλω τη δημιουργία εθνικής ταυτότητας

Έτσι επιχειρούν τον αφελληνισμό της νεολαίας μας! Αντώνης Λιάκος: Δεν θέλω τη δημιουργία εθνικής ταυτότητας

Ένα (ακόμη) εξαιρετικό άρθρο του Παναγιώτη Λιάκου δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατία» κάτω από τον τίτλο «Κάποιο… Λιάκο έχει η φάβα»:

«Είναι έκπαλαι γνωστό ότι τα μπαρμπούνια φαίνονται κόκκινα από την ημέρα που ενημερώθηκαν ότι στα ελληνικά σχολεία διά του μαθήματος της Ιστορίας καλλιεργείται η εθνική συνείδηση. Οι λαχταριστοί ιχθύες κοκκίνισαν από ντροπή, όταν το έμαθαν αυτό, επειδή υπάρχει στους ωκεανούς και στις θάλασσες ισχυρότατο αντιρατσιστικό κίνημα. Επικεφαλής αυτού του κινήματος είναι οι κατά τόπους καρχαρίες.

Τρώνε ό,τι πετάει και ό,τι κολυμπάει, δίχως να κάνουν διακρίσεις – από χελιδονόψαρα ως και εν ενεργεία πολιτικούς ή πολιτευτές. Άρα, και οι κοκοβιοί που πληρώνουν φόρους και στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο δεν πρέπει να κάνουν διακρίσεις και να ανέχονται να εκθειάζεται σε μαθήματα ένας ρατσιστής εθνικιστής τρομοκράτης, όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ή κάποιος βωμολόχος σοβινιστής, όπως ο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αυτό είναι το πρόβλημα στα σχολεία: η καλλιέργεια εθνικής συνείδησης. Αυτή τη μάστιγα μπορεί να τη γιατρέψει ο καταλληλότερος των καταλλήλων: ο Αντώνης Λιάκος.

Όπως διαβάσαμε στην «Καθημερινή», ο υπουργός των επιτυχιών Νίκος Φίλης θα δημιουργήσει τρεις «κύκλους» διαλόγου για την Παιδεία. Πώς λέμε τα τρία κακά της μοίρας μας; Κάπως έτσι.

Στην Τρίτη και την καλύτερη Επιτροπή, όπου θα εξεταστεί το ζήτημα της διδασκαλίας του μαθήματος της Ιστορίας, θα προΐσταται ο πνευματικός πατέρας της Μαρίας Ρεπούση (ναι, ναι, η πείσμων Μαρία του «συνωστισμού») κ. Αντώνης Λιάκος. Σκοπός αυτού του ανθρώπου είναι αυτός που υποπτευόμαστε όλοι, αλλά αποκαλύπτει και ο ίδιος νέτα σκέτα. Σε μια ημερίδα για το προαναφερθέν θέμα ο κύριος Λιάκος δήλωσε: «Δεν θέλω τη δημιουργία εθνικής ταυτότητας. Θέλω τη δημιουργία ιστορικής ταυτότητας». Μπορεί να στενοχωρηθεί αν το διαβάσει αλλά δεν πειράζει, εμείς θα του το θυμίσουμε.

Στο Σύνταγα της Ελλάδος στο άρθρο 16.2. «Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες». Τι είναι το Σύνταγμα; Κείμενο που δεν… τρώγεται, αλλά μόνο υπηρετείται».

Στο θέμα αυτό, το οποίο πολύ εύστοχα παρουσιάζει ο Παναγιώτης Λιάκος (τρομερή σύμπτωση η ίδια επωνυμία με τον εθνομηδενιστή Πανεπιστημιακό) είχαμε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες, σχετικά με την πρόθεση του ανθέλληνα και ανιστόρητου Φίλη να «εμπλουτίσει» τον εθνομηδενισμό τοποθετώντας σε καίρια πόστα του υπουργείου Παιδείας συνοδοιπόρους του εθνομηδενιστές και αρνητές της Γενοκτονίας των Ποντίων, όπως ο Αντώνης Λιάκος.

Το καινούργιο στην υπόθεση είναι η ατάκα του Λιάκου στην ημερίδα αυτή, ότι «Δεν θέλω τη δημιουργία εθνικής ταυτότητας. Θέλω τη δημιουργία ιστορικής ταυτότητας». Μια «ιστορική» ταυτότητα, βεβαίως, η οποία αποδομεί ως «εθνικούς μύθους» την φυλετική συνέχεια του Ελληνισμού, τον Χορό του Ζαλόγγου, την σφαγή της Σμύρνης το 1922 (η οποία ονοματίζεται ως «συνωστισμός»), την Γενοκτονία των Ποντίων κ.ο.κ.

Μια «δημιουργία ιστορικής ταυτότητας», δηλαδή, με ξεκάθαρο χαρακτήρα αποδόμησης της Εθνικής Ταυτότητας και ταυτόχρονης ενδυνάμωσης του διεθνισμού, του κοσμοπολιτισμού και του πολυπολιτισμού, εξυπηρετώντας έτσι τόσο τις ξεπερασμένες από την Αλήθεια και τον Χρόνο ιδεοληψίες τους όσο και τα σχέδια εκείνων των παγκόσμιων εγκεφάλων που θέλουν την ισοπέδωση των πάντων, την εξαφάνιση της Ιστορικής μνήμης και την εξαφάνιση των Εθνικών Κρατών.

Δεν θα τους περάσει!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhtikh-dhlwsh-antwnh-liakou-den-thelw-th-dhmiourgia-ethnikhs-tautothtas#ixzz3shM3WW1g

Exit mobile version