Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Μετά από τις απαντήσεις που έδωσαν οι Τούρκοι για την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους, πολλοί στην Ελλάδα αναρωτήθηκαν γιατί δεν βρέθηκε μια Ελληνική κυβέρνηση να πράξει τα ίδια, όχι τώρα που το ισοζύγιο εξοπλισμών είναι υπέρ των Τούρκων, αλλά τότε που ακόμη υπήρχε σχετική υπεροπλία της χώρας μας. Οι απαντήσεις βρίσκονται στη προδοσία της Κύπρου όπου το παλαιοκομματικό κατεστημένο με τη συνέργεια της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων άφησαν τους Τούρκους να καταλάβουν σχεδόν το 40% του νησιού. Εγκατέλειψαν στη τύχη τους Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους υπερασπιστές του νησιού στη τύχη τους ανακαλώντας όλες τις αποφάσεις που ελήφθησαν από το πολεμικό συμβούλιο που έγινε στην Ελλάδα. Από τότε αυτοί κυβερνούν και μας έφτασαν στη σημερινή κατάσταση, δημιουργώντας μια αποικία χρέους με εκχωρημένη την εθνική κυριαρχία.

Ν.Π.

Άρση ασυλίας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για πολιτική ομιλία! ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ Καμμένου για πολεοδομικές παραβάσεις!

Συνάντηση πολιτικών αρχηγών ζητά το ενεργούμενο των ξένων και ντόπιων τοκογλύφων, που παριστάνει το πρωθυπουργό, όσον αφορά το ασφαλιστικό με δεδομένο τη σφαγή που πρόκειται να πραγματοποιήσει, στα εύκολα και ανυπεράσπιστα θύματα που δεν είναι άλλο παρά οι συνταξιούχοι όλων των κατηγοριών. Περισσότερες μειώσεις στις συντάξεις όπως έχει συμφωνηθεί από το πρώτο μνημόνιο. Τα παραπάνω αναφερόμενα για να αποδομηθούν τα κροκοδείλια δάκρυα των μνημονιακών κομμάτων νδ, πασοκ, ποτάμι και του χορηγούμενου από το μεγάλο κεφάλαιο ΚΚΕ. Μοναδική λύση και ελπίδα των Ελλήνων είναι η Χρυσή Αυγή με το ξεκάθαρο σε λόγο και πράξεις πολιτικό της βίο.

Ν.Κ.

ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ: Άφησαν Ελληνίδα να πεθάνει αβοήθητη για να περιθάλψουν αφγανή λαθρομετανάστρια!

Με τον λαό ή με τους τραπεζίτες; Διάλεξε! Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Οι τραπεζίτες μέσω της οικονομίας κυβερνούν τον κόσμο, αν σε ενοχλεί αυτό, αντέδρασε όπως μπορείς. Δράσε από το μετερίζι σου. Αν φοβάσαι να αντιδράσεις, δεν πειράζει, κάτσε στον καναπέ σου, είναι το μόνο εύκολο άλλωστε. Τουλάχιστον όμως, μην τα βάζεις με κάποιους που προσπαθούν με κάθε τρόπο να αντισταθούν. Μην μας πολεμάς και εσύ. Προσπαθούμε για το καλύτερο αδιαφορώντας για κάθε προσωπικό κόστος. Βελτιωνόμαστε και μαθαίνουμε κάθε μέρα. Το σύστημα προσπαθεί να προσάψει στη Χρυσή Αυγή διάφορες ανυπόστατες κατηγορίες, προσπαθεί να θολώσει τα νερά, προσπαθεί με κάθε τρόπο, θεμιτό και αθέμιτο, να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη. Μην πέφτεις στην παγίδα, ψάξε και βρες την αλήθεια.

Αντώνης. Κ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-27-noembriou-2015#ixzz3shSGob2m

Exit mobile version