Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία

Πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος, που συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης, παρακολούθησαν την ομιλία του συναγωνιστή Καρανικόλα Χρήστου, σχετικά με τους μύθους του Πολυτεχνείου και τα ψεύδη της περίφημης «μεταπολίτευσης». Το ενδιαφέρον δεν επικεντρώθηκε τόσο στη μυθολογία καθ’ εαυτή, αφού πρόκειται για γνωστά ψεύδη, όσο στην ερμηνεία τους και το ρόλο που έπαιξαν τις τελευταίες δεκαετίες στη στήριξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.

Τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ομιλία από τον συναγωνιστή Τζιαμπάζη Θεόδωρο με θέμα τις  τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και λαθρομετανάστευση μετά το κλείσιμο των συνόρων των Σκοπίων.  Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην παντελή απουσία του ελληνικού κράτους στις παραμεθόριες περιοχές, καθώς και στα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται στις τοπικές κοοινωνίες από την παραουσία χιλιάδων λαθροεποίκων. “Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι πολιτικάντηδες δεν δίνουν σημασία, αφού έρχονται στην περιοχή μόνο προεκλογικά” είπε χαρακτηριστικά. Η Χρυσή Αυγή αναδεικνύει τα προβλήματα και αγωνίζεται με κάθε νόμιμο μέσο για την ελάφρυνση των επιπτώσεων και την ανακούφιση των Ελλήνων από τις ανάλγητες και ανθελληνικές πολιτικές των τσιπροκαμμένων.

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, η Τ.Ο. Σερρών του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή συμμετείχε στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, με κατάθεση στεφάνου από τον συναγωνιστή Θεόδωρο Τσαμπάζη. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο συναγωνιστής έκανε δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ, όπου, εκτός από τις ευχές για την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, κατήγγειλε όλες τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις για την απαξιωτική τους συμπεριφορά έναντι του στρατεύματος.

 

Στα γραφεία της Τ.Ο. Πιερίας, την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου, ο συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης τίμησε με μια ιστορική ομιλία τον απελευθερωτικό αγώνα του Ελληνικού Στρατού στην Κορυτσά. Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο ελληνικός στρατός εισερχόταν στην Κορυτσά. Ολόκληρη η Ήπειρος πανηγυρικά και ενθουσιωδώς υποδέχτηκε το Απελευθερωτικό  Ελληνικό Στρατό. Μια πόλη με αμιγή σχεδόν ελληνικό πληθυσμό, που δυστυχώς εξακολουθεί να βρίσκεται εκτός των ελληνικών συνόρων.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο οποίος κατηρίασε το ξεκατίνιασμα της ψοφοδεξιάς της σφαλιάρας της Νέας Δημοκρατίας. Η επερχόμενη καταβαράθρωση και ολική διάλυσή της είναι κοντά!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn348#ixzz3shWVVJZr

Exit mobile version