Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταγγελία Δημάρχου Κω: Η συμμορία της μνημονιακής κυβέρνησης απειλεί ότι θα μας πλημμυρίσει λαθρομετανάστες!

Καταγγελία Δημάρχου Κω: Η συμμορία της μνημονιακής κυβέρνησης απειλεί ότι θα μας πλημμυρίσει λαθρομετανάστες!

Συγκλονιστικές ήταν οι αποκαλύψεις που περιελάμβανε η ανακοίνωση του Δήμου Κω, σχετικά με τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξη του, ο Αν.Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Μουζάλας.

Συγκεκριμένα το Γραφείο του Δημάρχου αποκαλύπτει μία υπόγεια πίεση προς τους ακρίτες της Κω, ώστε να δεχτούν την μετατροπή του νησιού τους σε έναν απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Μουζάλας «απειλεί και εκβιάζει τους πολίτες της Κω. Μας απευθύνει τελεσίγραφο: ή δέχεστε τη δημιουργία του hotspot στην Κω ή θα σας γεμίσουμε μετανάστες και πρόσφυγες».

Πως εκβιάζει ο Μουζάλας, όμως; Προφανώς και δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι πρόκειται να υπάρξει κάποια μεταβολή των λαθρομεταναστευτικών ροών από τους τούρκους δουλεμπόρους, ώστε να ευοδωθεί ο εκβιασμός Μουζάλα. Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά δεν είναι και απίθανο, αφού υπάρχουν πολλές ΜΚΟ που συνεργάζονται και με τον Σύριζα και με τους δουλέμπορους, όπως άλλωστε είχε παραδεχτεί και ο Βούτσης.

Προφανώς, όμως, ο Μουζάλας έχει πει στον Δήμαρχο ότι αν δεν δεχτεί την κατασκευή του hot spot, τότε το υπουργείο δεν θα στέλνει καράβια για να παίρνουν τους λαθρομετανάστες από εκεί, για να τους μεταφέρουν στον Πειραιά. Ομολογουμένως πρόκειται για έναν στυγνό εκβιασμό που αναγκάζει τους πολίτες της Κω να δεχτούν μία καταστροφική πολιτική που δεν απορρέει από κάποια διεθνή δέσμευση της χώρας (αφού όλοι κλείνουν τα σύνορά τους), αλλά από μία ιδεοληψία του Σύριζα.

Ο Μουζάλας πριν αποφασίσει να το «παίξει» υπουργός, απαιτώντας υπακοή από τους πολίτες, ας κάνει πρώτα ένα “hot spot” στο σπίτι του και τη γειτονιά του. Ακολούθως ας κάνει ανάλογα κέντρα στο σπίτι του Τσίπρα, της Χριστοδουλοπούλου και του κάθε έμμισθου «αλληλέγγυου» και μετά ας απευθύνει τον λόγο στους κατοίκους της Κω. Στο κάτω κάτω της γραφής οι σύντροφοί του πληρώνονται για την «αλληλεγγύη» τους. Κάποιοι μάλιστα έχουν και δύο μισθούς. Έναν από το ελλαδικό κράτος και έναν από το τουρκικό παρακράτος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kataggelia-dhmarchou-kw-kubernhsh-ekbiastwn-mas-apeilei-oti-tha-mas-gemisei#ixzz3shdgZPma

Exit mobile version