Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Κανείς δεν κάλεσε τον Αρχηγό του τρίτου πολιτικού κόμματος να συμμετάσχει αύριο στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών για το “προσφυγικό ζήτημα”. Να μας καλέσει να πούμε τι; Ότι οι κύριοι υπεύθυνοι του εποικισμού της πατρίδας μας, συγκαλούν ένα στημένο συμβούλιο για να δείξουν στον κόσμο ότι δήθεν νοιάζονται; Δεν νοιάζονται για τους Έλληνες, μας το έχουν αποδείξει περίτρανα! Αποκλείουν το τρίτο πολιτικό κόμμα, κοινώς τους ψήφους εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων, διαλύουν την αγροτική τάξη, κοινώς εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που ζουν από το βιός τους και άλλους τόσους που τρέφονται από τις ελληνικές σοδειές, ξεπουλούν τα σπίτια των Ελλήνων ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζουν χώρους φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών για τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που καταφθάνουν καθημερινά στην πατρίδα μας. Ε όχι κύριοι, δεν μας αποκλείεται εσείς. Εμείς οι Έλληνες σας αποκλείουμε και εσάς και την προδοτική πολιτική σας.

Α.Μ.Κ.

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Στρατιώτες στις πόλεις!

“Διπλωματική λύση” πρότεινε το ΝΑΤΟ, αδειάζοντας ουσιαστικά τους Τούρκους, ενώ την ίδια ώρα ο Ερντογάν, μετά την θρασύδειλη κατάρριψη των ρωσικών αεροπλάνων και την δολοφονία από γκρίζους λύκους και τουρκμάνους του ενός πιλότου, νοιώθοντας πως μένει μόνος, δήλωσε πως δεν ζητάει “επιδείνωση των σχέσεων”. Κοίτα, που στο τέλος θα… μυξοκλαίει στην παγκόσμια κοινότητα παίζοντας το θύμα, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά, πως οι Τούρκοι δεν είναι τίποτε άλλο, πέρα από θρασύδειλοι, μαντρόσκυλα των αφεντικών τους.

Θ.Τ.

Η ψοφοδεξιά ετοιμάζεται για εσωκομματικές εκλογές με τους υπαλλήλους της για επτά μήνες απλήρωτους!

Ονομασία «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» δόθηκε στο ψυχολογικό φαινόμενο που παρατηρήθηκε το 1973 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, σε ομήρους μιας τραπεζικής ληστείας. Οι ληστές κράτησαν έξι ημέρες σε ομηρία τους εργαζόμενους της τράπεζας. Σε αυτή την περίπτωση τα θύματα της ομηρίας δημιούργησαν συναισθηματικό δέσιμο με τους θύτες τους, τους οποίους έφτασαν να υπερασπιστούν μετά την απελευθέρωσή τους. Εντοπίζεται επίσης σε ανθρώπους που έχουν υποστεί εκφοβισμό, η βίαιη επιβολή εξουσίας. Παρατηρείται σε τεράστιο πληθυσμό Ελλήνων πολιτών, που παρά τα εξοντωτικά μέτρα των μνημονιακών κομμάτων, τα ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές!

Μιχάλης Τ.

Τους ξεμπρόστιασε ο Πούτιν: Η Τουρκία συνεργάζεται και χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-28-noembriou-2015#ixzz3skNmEgyp

Exit mobile version