Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Γιατί το υπουργείο Εσωτερικών δεν κάνει κάτι για τα παράνομα τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα; Πόσοι τρομοκράτες επισκέπτονται αυτά τα μέρη; Τα τζαμιά αυτά θα πρέπει να κλείσουν και αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να απελαύνονται για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Δεν είναι Έλληνες πολίτες. Η επόμενη ερώτησή μου είναι γιατί το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων δίνει άδειες σε παράνομα τζαμιά, νομιμοποιώντας τη παράνομη είσοδο στη χώρα χιλιάδων λαθρομεταναστών. Eίναι όλοι τους τσιράκια των διεθνών τοκογλύφων, η μόνη λύση στην κατρακύλα της πατρίδας μας είναι η Χρυσή Αυγή.

Γ. Γ. 

Τρέμουν την είσοδο του Ε.ΛΑ.Μ. στην βουλή της Κύπρου: Ψηφίστηκε η αύξηση του εκλογικού μέτρου στο 3,6%

Με μια νέα λίστα με παράνομες καταθέσεις ασχολείται ο τύπος αυτές τις ημέρες, στην Ελβετία ύψους 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Άλλη μια ευκαιρία για παράνομες συναλλαγές και εκβιασμούς όπως ακριβώς έγινε με τη λίστα Λαγκάρντ από τα κόμματα της κλεπτοκρατίας. Θα αποκομίσουν χάρες και υποστήριξη από πολιτικούς, καναλάρχες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες, μέχρι να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου όπου θα παραγραφούν τα αδικήματα. Στο όνομα μιας αδιόρατης δημοκρατίας έχει εγκαθιδρυθεί η σκληρότερη οικονομική δικτατορία, η οποία εξοντώνει τους Έλληνες με πρόγραμμα και σύστημα που έρχεται από τα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Χ.Φ. 

Νίκος Μίχος: Στα όρια τους οι Έλληνες αγρότες από την καταστροφική πολιτική των Τσιπροκαμμένων – ΒΙΝΤΕΟ

Οι αρχηγίσκοι του μνημονιακού τόξου θα συσκεφθούν και πάλι το Σάββατο μεσημέρι. Θα συναινέσουν στο πλήρες ξεπούλημα της Ελλάδος. Στην μετατροπή της χώρας σου σε αποθήκη λαθρομεταναστών. Όλα αυτά χωρίς τη συμμετοχή του τρίτου πολιτικού κόμματος, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πώς αντιλαμβάνονται την έννοια δημοκρατία. Στόχος επίσης είναι να καταστρέψουν και το ασφαλιστικό προβαίνοντας σε μεγάλες μειώσεις στις ήδη ψαλιδισμένες συντάξεις. Πως θα ήταν δυνατόν να συμμετάσχει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής με τους υπαίτιους της δυστυχίας των Ελλήνων και πάνω σε τι θα μπορούσε να μιλήσει, σε περίπτωση που θα είχε κληθεί στη σύναξη που επιβάλλουν οι τοκογλύφοι για τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης.

Σ.Μ. 

Βρώμικη προπαγάνδα υπέρ της Al Nousra στο τουρκοσήριαλ “Ταμάμ” του ΑΝΤ1 – Εισαγγελέας υπάρχει;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-29-noembriou-2015#ixzz3sqBvOKB5

Exit mobile version