Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δράμα, Ξάνθη, Θάσος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 άλλη μία ενημερωτική δράση από την Τ.Ο. Δράμας στο χωριό Προσοτσάνη. Οι συναγωνιστές της Τοπικής, αρχικά τοποθέτησαν αφίσες στο κέντρο του χωριού Προσοτσάνη και κατόπιν διένειμαν εκατοντάδες εφημερίδες της Χρυσής Αυγής σε παραγωγούς και εμπόρους στη λαϊκή αγορά. Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στην κεντρική πλατεία και συζήτησαν με κατοίκους τα τοπικά προβλήματα, μοιράζοντας παράλληλα το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος.

 

Έντονος ήταν ο προβληματισμός του κόσμου για το μέλλον του τόπου τους καθώς τα νέα επαχθή μέτρα πρόκειται να πλήξουν περισσότερο αποκεντρωμένες περιοχές, όπως ο νομός Δράμας, στον οποίο η ανεργία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα και ακολουθεί η παράλυση του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα. Αυτοκίνητα σταματούσαν να πάρουν ενημερωτικό υλικό, ”μόνο εσείς μας μείνατε” έλεγαν πολίτες, ”καλά που είστε και εσείς κι ακούμε αλήθειες”, ήταν μερικές εκφράσεις συναισθημάτων από τους κατοίκους.

Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή στις θέσεις της δίπλα στον Έλληνα πολίτη.

Τις πρώτες πρωινές της Τρίτης 24 Νοεμβρίου, συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης πραγματοποίησαν πετυχημένη εξόρμηση σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές της πόλης. Οι συναγωνιστές διένειμαν μεγάλο αριθμό φύλλων της εφημερίδας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έντυπο υλικό με τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας, καθώς και ρίψη φέιγ βολάν με μήνυμα ελπίδας, αισιοδοξίας κι εμπιστοσύνης στον Λαϊκό Σύνδεσμο κι αποδέκτες όλους τους Έλληνες συμπολίτες μας, χριστιανούς και μουσουλμάνους.

Οι Χρυσαυγίτες με απόλυτη προσήλωση και πίστη στην Εθνική Ιδέα διεξάγουν ακατάπαυστα τον έντιμο πολιτικό Αγώνα εναντίον όλων με μόνο στόχο την αφύπνιση και ανύψωση του ηθικού των Ελλήνων πολιτών, ότι υπάρχει διέξοδος ώστε να βγει η Ελλάδα από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Αυτή η διέξοδος είναι η στήριξη στον νόμιμο πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής για μία ελεύθερη Ελλάδα!

Την Τετάρτη 25/11/2015 κλιμάκιο της Τ.Ο. Θάσου διένειμαν 2 τόνους ξύλων ξεχωριστά σε δύο συνταξιούχους της Θάσου.Οι ηλικιωμένοι μας υποδέχτηκαν θερμά και εγκάρδια και μας ευχαρίστησαν για την χειρονομία μας.Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν την δυνατότητα,όπως φυσικά και πολλοί άλλοι συνάνθρωποι μας, να αγοράσουν την απαραίτητη ποσότητα ξύλων για να ζεσταθούν αυτοί και οι οικογένειες τους τώρα στις γιορτές που μας έρχονται λόγω φυσικά των περικοπών που υπέστησαν οι συντάξεις τους μετά το τελευταίο και ανεκδιήγητο μνημόνιο που υπέγραψαν οι προδότες του Σύριζα που μας κυβερνούν. Στις δύσκολες μέρες που διανύει η χώρα μας η Χρυσή Αυγή το μόνο εθνικιστικό και πατριωτικό κόμμα της Ελλάδος αποδεικνύει περίτρανα και καθημερινά το ενδιαφέρον και την υποστήριξή της στους Έλληνες που έχουν υποστεί τα πάνδεινα λόγω των ανεύθυνων και καταστροφικών κυβερνήσεων της.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-drama-janthh-thasos#ixzz3ss1qgyuq

Exit mobile version