Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Βόρεια Προάστια, Θεσσαλονίκη, Πέραμα

Έσπασε, για ακόμη μια φορά, η συνωμοσία σιωπής που επιβάλλει το σάπιο, μνημονιακό καθεστώς της αριστεράς, στην τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, καθώς η Χρυσή Αυγή Βορείων Προαστίων το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, διένειμε εκατοντάδες εφημερίδες και προπαγανδιστικό υλικό, με τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, για τη δημιουργία μια Νέας Ελλάδας. Αρχικά σε μια από τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες της Αττικής, στη γέφυρα Αμαρουσίου – Δαχτυλίδι, ομάδα Συναγωνιστών ανήρτησε πανό για αρκετή ώρα με κεντρικό σύνθημα “ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ”, την ίδια στιγμή που έντυπο υλικό διαμοιράζονταν στην στάση του προαστικού σιδηροδρόμου.

Στη συνέχεια οι Συναγωνιστές της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων μετέβησαν στην κεντρική αγορά της Νέας Ερυθραίας, όπου διανεμήθηκε η εφημερίδα του Κινήματος σε καταστηματάρχες, περαστικούς, οδηγούς και καταναλωτές, σε όλες τις στάσεις των λεωφορείων και έξω από τα πολυκαταστήματα.  Κατά τη διάρκεια της δράσης οι Συναγωνιστές έγιναν δεκτοί με επευφημίες από τους κατοίκους, συζήτησαν με καταστηματάρχες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τα δυσβάσταχτα μέτρα – προαπαιτούμενα ενώ καλέστηκαν να μη σταματήσουν να λένε αλήθειες και να μάχονται για την απελευθέρωση της Ελλάδας από τη δουλεία των Μνημονίων. Η Τ.Ο. Βορείων Προαστίων πιστή στις δεσμεύσεις του Αρχηγού του Εθνικιστικού Κίνηματος, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για συνεχή αγώνα, μένοντας στο πλευρό του ελληνικού λαού, θα συνεχίσει αδιάκοπα τις παρεμβάσεις της σε κάθε γειτονιά και δρόμο των Βορείων Προαστίων, μέχρι να έρθει η Νίκη.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης η προγραμματισμένη εβδομαδιαία ομιλία από τον συναγωνιστή Γραικό Φώτη, με θέμα το σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Ο συναγωνιστής αρχικά αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν πρόσφατα στη Συρία και ανέλυσε κάποια πιθανά σενάρια, για το πώς είναι δυνατόν να επηρεαστεί η Ελλάδα, καθώς και τη σχέση των γεγονότων αυτών με την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο συναγωνιστής «και τα δύο αυτά γεγονότα είναι οι σοβαρότερες ενδείξεις της αποσάθρωσης του διεφθαρμένου πολιτικού κατεστημένου, το οποίο δείχνει να καταρρέει  και αδυνατεί να αντεπεξέλθει ακόμα και στις διαχειριστικές υποχρεώσεις του» Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε διάλογος και ανακοινώθηκαν οι προγραμματισμένες δράσεις της τοπικής, που για το επόμενο διάστημα αφορούν την ανάδειξη των αγροτικών θεμάτων και την παρουσίαση των θέσεων του Κινήματος στις αγροτικές περιοχές.

Τ.Ο. Περάματος: Την Τετάρτη 25/11 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης ομιλία από τον πρόεδρο του σωματείου ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος ”Άγιος Νικόλαος” Κυριτσόπουλο Χρήστο. Ο συναγωνιστής αρχικά ανέλυσε  το πολιτικό πρόγραμμα και τις προτάσεις του κινήματος μας στην ευαίσθητη αυτή περιοχή και εν συνεχεία αναφέρθηκε εκτενώς στις λύσεις που αντίστοιχα προτείνουμε για την καταπολέμηση της ανεργίας, την εξυγίανση και ανάπτυξη της Ν/Ζ Περάματος καθώς και τον κοινωνικό ρατσισμό που βιώνει ο Έλληνας εργαζόμενος εκεί. Ακολούθησε σχολιασμός και εκτενής συζήτηση με τους φίλους και υποστηρικτές μας.

Την Πέμπτη 26/11 έλαβε χώρα με επιτυχία πολιτική ενημερωτική δράση στην πόλη του Περάματος από την τοπική μας οργάνωση και κλιμάκιο συναγωνιστών από την τοπική οργάνωση Πειραιώς. Μοιράστηκαν εκατοντάδες έντυπα και εφημερίδες του κινήματος μας στην μεγαλύτερη λαϊκή αγορά και στο κέντρο της πόλης  με την αποδοχή εκ μέρους των συμπολιτών μας να χαρακτηρίζεται κάτι πολύ περισσότερο από θετική. Ο νόμιμος πολιτικός μας αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn350#ixzz3sxzBV3m6

Exit mobile version