Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σαμαράς – Παπασταύρου: το δίδυμο της διαπλοκής πίσω από νέο οικονομικό σκάνδαλο με λίστα μαύρου χρήματος

Σαμαράς - Παπασταύρου: το δίδυμο της διαπλοκής πίσω από νέο οικονομικό σκάνδαλο με λίστα μαύρου χρήματος

Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της συμμορίας Σαμαρά και της συστηματικής συγκαλύψεως οικονομικών σκανδάλων επί των ημερών της. Είναι γνωστή σε όλους η περίπτωση του συμβούλου του Σαμαρά, Παπασταύρου, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, γεγονός που καταδεικνύει τους λόγους για τους οποίους η συγκεκριμένη λίστα παρέμεινε κρυμμένη στα υπουργικά συρτάρια επί σειρά ετών.

Προσφάτως παραδόθηκε στην Ελλάδα και μία άλλη λίστα με καταθέσεις από τον υπουργό οικονομικών ενός γερμανικού κρατιδίου, συγκεκριμένα της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, η οποία περιλαμβάνει 10.500 τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία. Ο ίδιος άνθρωπος που παρέδωσε αυτή τη λίστα είπε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ ότι είχε κάνει την ίδια πρόταση και επί κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και δεν βρήκε ανταπόκριση.

Ο άνθρωπος που βρισκόταν σε επαφή με το γερμανικό κρατίδιο εκείνη την εποχή δεν ήταν άλλος από τον σύμβουλο του Σαμαρά, Παπασταύρου, ο οποίος προφανώς έχει πολλούς λόγους να μην προχωρήσει η διερεύνηση αυτής της λίστας. Δεν γνωρίζουμε την θέση του Παπασταύρου στην αλυσίδα του χρήματος, όμως όπως τόνισε ο Ερβέ Φαλτσιάνι, κομιστής της Λίστας Λαγκάρντ, σε αυτές τις λίστες εμφανίζονται οι «αχυράνθρωποι», πίσω από τους οποίους κρύβονται σχεδόν πάντα πολιτικά πρόσωπα και μεγάλες εταιρείες.

Όπως τόνισε ο Φαλτσιάνι σε συνέντευξή του «ένας αχυράνθρωπος μπορεί να κρύβει και 200 εταιρείες». Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες των κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, οι οποίες φορολογούσαν τους Έλληνες, προκειμένου να αποπληρωθούν οι απατεωνιές των στελεχών τους. Μία από τα ίδια και ο Σύριζα με τους μισούς υπουργούς του να έχουν καταθέσεις άνω του εκατομμυρίου στους οίκους των διεθνών τοκογλύφων και τους υπόλοιπους να δηλώνουν ανακριβή πόθεν έσχες.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/samaras-papastaurou-to-didumo-ths-diaplokhs-pisw-apo-neo-oikonomiko-skandal#ixzz3syPAO4wV

Exit mobile version