Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκατοντάδες συναγωνιστές και φίλοι της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν στην εκδήλωση – συνεστίαση της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Εκατοντάδες συναγωνιστές και φίλοι της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν στην εκδήλωση - συνεστίαση της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο η συνεστίαση της Τ. Ο. Δυτικής Αττικής σε αίθουσα συνεστιάσεων στον Ασπρόπυργο.  

Την αίθουσα κατέκλυσαν από νωρίς δεκάδες Συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Παππάς και οι βουλευτές Ελένη Ζαρούλια, Γεώργιος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος, καθώς και επίσης Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και στελέχη του Κινήματος.

Χαιρετισμό εκ μέρους της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής απεύθυνε ο Συναγωνιστής Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος όπου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τόνισε ότι εν μέσω πολιτικών διώξεων, βομβιστικών επιθέσεων, τρομοκρατίας και άνανδρων δολοφονικών επιθέσεων η Χρυσή Αυγή είναι εδώ ισχυρότερη από ποτέ και όλα αυτά τα χρωστάμε στον άνθρωπο που μας οδήγησε όλα αυτά τα χρόνια τον Αρχηγό μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκο.

Στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Γεώργιος Γερμενής όπου με την σειρά του καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και δήλωσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουν δεν υποστέλουν σημαίες είναι εδώ και μάχονται στην πρώτη Γραμμή του Αγώνα με σημαία τους την αγάπη τους για την Πατρίδα και το Λαό.

Εν μέσω χειροκροτημάτων υποδέχτηκε στο βήμα τον Αρχηγό της Χρυσή Αυγής Νικόλαο Μιχαλολιάκο, ο οποίος με ένα πραγματικό καθάριο Εθνικιστικό λόγο εμψύχωσε και προέτρεψε τους Συναγωνιστές σε έναν Αγώνα για Ελευθερία, Πατρίδα και Ιδανικά. Δήλωσε δε πως μέσα σε χαλεπούς καιρούς υπάρχουν ακόμα Έλληνες που έχουν στην καρδιά τους αγάπη για την Πατρίδα και μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις για τον Εθνικό Σκοπό.

Ενδεικτικό αυτού είναι ότι μετά την βομβιστική επίθεση μεγάλης ισχύος που είχε δεχτεί το γραφείο του Ασπροπύργου το μόνο που κατάφεραν ήταν να γιγαντώσουν τα τεράστια ποσοστά μας στην εν λόγω περιοχή.

Αναφορά έκανε και στις πολιτικές εξελίξεις και δήλωσε πως την ώρα που τα αποκόμματα του Μνημονίου διαλύονται, η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται, είμαστε εδώ για να σταθούμε αντάξιοι στις απαιτήσεις των καιρών, η Χρυσή Αυγή είναι Κόμμα εξουσίας και όχι διαμαρτυρίας και γι’ αυτό μας πολεμούν λυσσαλέαΓιατί η Χρυσή Αυγή είναι η φωνή των Ελλήνων και δεν άλλαξε, δεν πρόδωσε την ψήφο του Ελληνικού Λαού. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ekatontades-ethnikistwn-sth-sunestiash-ths-t.o.-dutikhs-attikhs#ixzz3syZgRAff

Exit mobile version