Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Θεατρικό έργο, γεμάτο σκοπιμότητες το συμβούλιο των μνημονιακών αρχηγών, που κατέστρεψαν τη χώρα με τη λεηλασία που έκαναν στο πλούτο της χώρας. Συνιστά τον πρόλογο της νέας μνημονιακής λαίλαπας, που θα συντρίψει την κοινωνική συνοχή και την εθνική υπόσταση της χώρας. Ίσως τώρα οι Έλληνες καταλάβουν και δείξουν εμπιστοσύνη στη Χρυσή Αυγή που αγωνίζεται για μία Ελλάδα παραγωγική και εθνικά ανεξάρτητη, απαλλαγμένη από τους λαθρομετανάστες και από τους ξένους τοκογλύφους.

Μ.Σ.

Σε απόγνωση το μνημονιακό απόκομμα: Δεν είναι ικανοί ούτε να εκλέξουν νέο πρόεδρο οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ

Μέγα το σκάνδαλο της συγκάλυψης πολιτικών και τραπεζιτών, που χορήγησαν χαριστικά εκατοντάδες εκατομμύρια στα κόμματα. Τα στοιχεία σε βάρος πολιτικών προσώπων από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ είναι αδιάσειστα. Γνωρίζεις βέβαια πως η ελεεινή συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου εχει φροντίσει να φτιάξει ειδικό νόμο για την ασυλία των εν λόγω εγκληματιών. Επίσης ο υπουργός κατά της διαφθοράς κος Παπαγγελόπουλος αποδέχεται πολιτικές παρεμβάσεις σε βάρος των οικονομικών εισαγγελέων, φωτογραφίζοντας τα βρώμικα κυκλώματα Σαμαρά. Οι Έλληνες σήμερα που πεινάνε ζητούν δικαιολογημένα την παύση της συγκάλυψης των εγκληματιών που διέπραξαν κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου.

Σ.Μ.

“Τζιχαντιστές” βάπτισαν τους Μακεδονομάχους οι ανιστόρητοι συμμορίτες του Σύριζα! Ετοιμάζουν νέα αισχρά βιβλία Ιστορίας

Τρεις ξένοι ακαδημαϊκοί μας θυμίζουν όσα έχουμε ξεχάσει ή μάλλον καλύτερα όσο προσπαθούν κάποιοι να μας «αναγκάσουν» να ξεχάσουμε: To μεγαλείο του Ελληνισμού! Σύμφωνα με τους Simone Le Baron (Γαλλίδα) καθηγήτρια γαλλικών, γλωσσολόγος, συγγραφέας, Arsam Momeni (Ιρανός) διδάκτωρ Αρχιτεκτονικής, συγγραφέας και Sam Chekwas (Νιγηριανός) οδοντίατρος, εκδότης και συγγραφέας, η λύση στα προβλήματα μας δεν είναι η παγκοσμιοποίηση, που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να επιβάλλουν οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης, αλλά ο Ελληνισμός! Οι φιλέλληνες ακαδημαϊκοί καταγγέλλουν το σκοταδιστικό «πολυπολιτισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων» και τους «ανθέλληνες πολιτικούς» που επιδιώκουν να τον επιβάλλουν, δημιουργώντας «μία ράτσα χωρίς ρίζες και ιστορία για να σβήσουν την Ελλάδα», ενώ παράλληλα προσπαθούν να μας πείσουν να αγαπήσουμε τις ρίζες μας και να γίνουμε εφαλτήριο παγκόσμιας ανατροπής σε συνεργασία με τους απανταχού φιλέλληνες του πλανήτη. «Ο Ελληνισμός είναι το αντίβαρο στην ανελευθερία. Κι άλλες φορές προσπάθησαν να τον σβήσουν και σε όλες απέτυχαν. Και να είστε σίγουροι ότι, άσχετα με τον ρου των γεγονότων, οι απανταχού Έλληνες όχι απλά θα ξαναδώσουν τα φώτα, αλλά και θα τα αλλάξουν σε αυτούς που ταλανίζουν την οικουμένη. Αυτό, ακόμα και αν γελάσετε, κρατήστε το κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού σας», τονίζουν χαρακτηριστικά, συγκινώντας το πολυπληθές ακροατήριο. Μάλιστα, όπως δηλώνει ο Ιρανός καθηγητής, δεν προτείνουν τον Ελληνισμό χάριν κάποιων Ελλήνων φίλων, αλλά γιατί αποτελεί «το οξυγόνο της ανθρωπότητας», ενώ ο ομογενής Σαμ Τσέκουας μιλάει για Ελλάδα εκτός Ελλάδας, με απούσα την Ελλάδα. Πόσο λυπηρό πάντως, μόνο οι ξένοι να μιλάνε έτσι για την πατρίδα μας και η εν Ελλάδι “επιστήμονες” να προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σιωπήσουν τον ελληνισμό.

Ι.Μ.

Σαμαράς – Παπασταύρου: το δίδυμο της διαπλοκής πίσω από νέο οικονομικό σκάνδαλο με λίστα μαύρου χρήματος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-1-dekembriou-2015#ixzz3t4igLOSJ

Exit mobile version