Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Δράμα

Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων της Τ.Ο. Καβάλας, κλιμάκιο συναγωνιστών μοίρασε εφημερίδες και φυλλάδια στον δήμο Νέστου της Καβάλας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015. Από την πρώτη κιόλας στιγμή η παρουσία μας προκάλεσε τον ενθουσιασμό και δημιούργησε ένα πολύ θετικό κι ελπιδοφόρο κλίμα. Αυτή την φορά οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν τα χωριά Νέα Καρυά, Χρυσοχώρι, Χαϊδευτό, Κεραμωτή και Αγίασμα.

Από την αρχή οι συμπολίτες μας ήταν αυτοί που ζητούσαν την εφημερίδα από τους συναγωνιστές χωρίς να πρέπει οι συναγωνιστές να την δίνουν οι ίδιοι. Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν περισσότερα του ενός φύλλου για να δώσουν σε φίλους και γνωστούς. Το αποτέλεσμα ήταν το υλικό να εξαντληθεί άμεσα που είναι και ενδεικτικό της αλλαγής του κλίματος. Οι συμπολίτες μας βλέπουν ότι η κατάργηση του μνημονίου από την νέα κυβέρνηση ήταν μια προεκλογική υπόσχεση που δεν πρόκειται να τηρηθεί και αυτό τους φέρνει πιο κοντά στο αληθινά αντιμνημονιακό κίνημα την Χρυσή Αυγή.

Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στην πατρίδα μας από την μεταπολίτευση μέχρί και σήμερα οι πολιτικοί αλλά και το πολιτικό σύστημα έχει προδώσει τον λαό και την πατρίδα. Τα μνημόνια, η φτώχια και η ανθρωπιστική κρίση είναι τα μαρτύρια που περνάμε και ο Γολγοθάς μας. Στο τέλος όμως υπάρχει η Ανάσταση του Έθνους που μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την Χρυσή Αυγή. Αυτή την Ανάσταση προσμένουμε και εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές που συνεχίζουμε πιστοί στην Ιδέα και στον Αρχηγό μας να δίνουμε τον αγώνα μας.

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ:

 

Γεμάτα τα γραφεία της Τ.Ο. Καβάλας από μέλη και φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, για την ομιλία του γραμματέα της τοπικής, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, με θέμα “Ισλάμ: ο εχθρός εντός των πυλών”. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του μιλώντας για το τρομοκρατικό δυναμικό του Ισλάμ, της υποτιθέμενης «θρησκείας της ειρήνης», μπορεί συνοπτικά να περιγραφεί ως εξής: Όταν όλος ο κόσμος ασπαστεί το Ισλάμ, τότε θα υπάρξει «αιώνια ισλαμική ειρήνη»). ΄Όποιος δεν θέλει να προσχωρήσει στο Ισλάμ, τότε σύμφωνα με την ισλαμική θρησκεία θα πρέπει όλοι αυτοί που δεν το αποδέχονται να εξαλειφθούν από προσώπου γης. Ο συναγωνιστής συνέχισε λέγοντας ότι εάν η Ευρώπη και η Ελλάδα δεν συνειδητοποιήσει την πλήρη αποτυχία της «πολιτικής ενσωμάτωσης» και της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας», αλλά και την παντελώς αποτυχημένη πολιτική της «ανοχής» θα οδηγηθούμε σε τεράστια προβλήματα και σε μαζικές βίαιες ταραχές μέσα στις ίδιες τις πόλεις μας.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε, το πρωί της Κυριακής 29 Νοεμβρίου 2015, η προγραμματισμένη ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δράμας στο χωριό Νευροκόπι. Κλιμάκιο συναγωνιστών, παρουσία του γραμματέα της Τοπικής, μετέβη στο χωριό Νευροκόπι και διένειμε έντυπο ενημερωτικό υλικό με το Εθνικό Σχέδιο του Κινήματος, τις θέσεις μας για τον αγροτικό τομέα και εκατοντάδες εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Επίσης, οι συναγωνιστές συναντήθηκαν με πατατοπαραγωγούς όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου και ανανέωσαν την συνάντηση για την προσεχή εβδομάδα.

Επιπλέον, ύστερα από αίτημα που λάβαμε από μία οικογένεια του χωριού ως προς την εκμετάλλευση Ελλήνων εργατών σε συσκευαστήρια πατάτας καθώς και από εισηγήσεις άλλων κατοίκων του Νευροκοπίου για το ίδιο θέμα, εντοπίσαμε ότι στα συσκευαστήρια γίνεται ένα όργιο παράνομης εργασίας. Απολύονται Έλληνες χωρίς να τους δίνεται το χαρτί απόλυσής τους, με αποτέλεσμα σε ελέγχους που γίνονται κατά καιρούς να εμφανίζονται ότι εργάζονται ακόμα, ενώ στην πραγματικότητα δουλεύουν παράνομα αλλοδαποί (στην πλειοψηφία Βούλγαροι). Στον κάλαθο των αχρήστων του άχρηστου συστήματός τους πετιούνται οι επώνυμες καταγγελίες των κατοίκων, οι οποίοι βρήκαν ανταπόκριση στο κάλεσμά τους μόνο από την Χρυσή Αυγή, την οποία ευχαρίστησαν στην αρχή και κατόπιν προέτρεπαν τους συναγωνιστές να συνεχίσουν τον έντιμο πολιτικό τους Αγώνα.

Κοσμοσυρροή στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας, το απόγευμα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου 2015, στην προγραμματισμένη ομιλία του συναγωνιστή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμη Ματθαιόπουλου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο γραμματέας της Τοπικής, συναγωνιστής Αζαριάδης Νίκος, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους για την συνεχόμενη στήριξή τους στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή. Την στιγμή που οι προδότες του Έθνους μας ξεπουλάνε τα πάντα και αμαυρώνουν κάθε παραγωγικό τομέα, η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να είναι απέναντι στην σαπίλα του συστήματός τους και θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αγρότες, κτηνοτρόφους και σε όλους τους Έλληνες πολίτες, διότι χωρίς Έλληνες δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα.

Στην συνέχεια, το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος, κάνοντας μια εκτενή ανάλυση της πολιτικής επικαιρότητας. Χαρακτήρισε υποκριτές όσους κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή για ρατσισμό ενώ ταυτόχρονα εκφράζουν ρητορικές μίσους εναντίον του Κινήματος. Η προσπάθεια ανάστασης του ”νεκρού” ΚλεφτοΠασόκ, η καθίζηση της ψοφοδεξιάς με τη νοδούλα να τελεί υπό διάλυση, η υπεράσπιση της καπιταλιστικής πολιτικής εφαρμογής από τα Ταλμουδικά Τέρατα, είναι μερικές από τις εικόνες της σύγχρονης πολιτικής των κομμάτων του ”δημοκρατικού τόξου”.

Η υπόκλιση όλων αυτών στα ξένα κέντρα εξουσίας έχει ως αποτέλεσμα την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού. Η εμμονή τους στην ”ανάπτυξη” του τριτογενούς τομέα (τουρισμός κ.α.) έχει ως αποτέλεσμα την διάλυση του πρωτογενή τομέα (αγροτιά, κτηνοτροφία κ.α.) και την εφαρμογή μνημονιακών μέτρων , δημιουργώντας μάλιστα και κομματικά ”μνημονιακά μαξιλαράκια” τύπου Λεβέντη και τύπου Ποτάμι.

Έχουμε χρέος να αντισταθούμε σε αυτό το τσίρκο του παραλογισμού που χρησιμοποίησε όλα τα μέσα: διώξεις, φυλακίσεις, δολοφονίες, μέσα μαζικής εξαπάτησης για να φιμώσει την μοναδική αντιμνημονιακή φωνή και τρίτη πολιτική δύναμη του Τόπου. Έχουμε χρέος να αντισταθούμε στην πολιτική τους τρομοκρατία. Πιστοί στον Αγώνα για Πατρίδα – Ελευθερία και δεν θα μας λυγίσει τίποτα. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Η εκδήλωση τελείωσε με τη απονομή επαίνων στους εκλογικούς αντιπροσώπους του νομού Δράμας και την αναφώνηση του Εθνικού μας ύμνου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn351#ixzz3t4lpCdAF

Exit mobile version