Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι «κάβοι» του Σύριζα και η απαραίτητη ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής

Οι «κάβοι» του Σύριζα και η απαραίτητη ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής

Οι αλλεπάλληλες μνημονιακές κυβερνήσεις αρέσκονται στην χρήση λεκτικών σχημάτων με συμβολικό χαρακτήρα. Το «περνάμε τον τελευταίο κάβο» είναι ένα από αυτά και αποτελεί «φρέσκια» εφεύρεση της κυβέρνησης. Ο Τσίπρας και η παρέα του είναι ολοφάνερο ότι απολαμβάνουν, ως υπάκουο πολιτικό προσωπικό, της απόλυτης στήριξης των εταίρων και των διεθνών τοκογλύφων, επειδή απέδειξαν (και με το παραπάνω) το πόσο κοπιάζουν για την πρακτική εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο το ότι η ιστορία της διαπραγμάτευσης με την τρόικα εκτυλίσσεται πολύ ομαλά σε σχέση με τις αντίστοιχες διαδικασίες επί των προηγούμενων κυβερνήσεων. Σε πολιτικό επίπεδο, βεβαίως, ο Τσίπρας και οι συνεργάτες του ανησυχούν μη τυχόν και βρεθούν χωρίς κυβερνητική πλειοψηφία. Γι΄αυτό και τρέχουν από τώρα προκειμένου να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για εναλλακτικά κυβερνητικά σχήματα, τα οποία θα πάρουν την σκυτάλη για τη συνέχεια της μνημονιακής πολιτικής.

Γυρνώντας στην πρόσφατη κυβερνητική ρήση, όταν ο Τσίπρας λέει «περάσαμε τον κάβο», εννοεί ότι κατάφερε να ψηφιστεί στην Βουλή μια ακόμη δέσμη αντεθνικών και αντιλαϊκών μνημονιακών μέτρων. Οι συνεχείς «κάβοι» που περνάει το κυβερνητικό σκάφος έχουν ως σκοπό την δική του μακροημέρευση στην γλυκιά καρέκλα της εξουσίας, ενώ ταυτόχρονα δένουν ακόμη περισσότερο την Πατρίδα μας στην μνημονιακή σκλαβιά και τον Ελληνικό Λαό πιο βαθιά στην δίνη του κυκλώνα.

Γιατί η ψήφιση των νέων μέτρων τις επόμενες μέρες έρχεται να σφίξει ακόμη πιο πολύ την αλυσίδα της σκλαβιάς για το Έθνος μας και να προσθέσει νέα βάρη στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, ολοκληρώνοντας στον χειρότερο βαθμό την εξάρτηση της Χώρας και την εξαθλίωση των Ελλήνων με την συνεχή κοινωνική του εξαθλίωση και την αφαίμαξη μέσω των χαρατσιών. Αναμφίβολα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ολοκληρώσει την κυβερνητική του θητεία κατεξευτελισμένος και με το στίγμα του συνειδητού υπηρέτη των ξένων συμφερόντων.

Εν τω μεταξύ, όμως, θα έχει επιχειρήσει να περάσει όλους τους «κάβους» του τρίτου Μνημονίου, ολοκληρώνοντας το καταστροφικό έργο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων. Η ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η ανάπτυξη με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο της Εθνικής και Λαϊκής Αντιπολίτευσης αποτελούν μονόδρομο για το άμεσο μέλλον.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-kaboi-tou-suriza-kai-h-aparaithth-endunamwsh-ths-chrushs-aughs#ixzz3t4nG7wOg

Exit mobile version