Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα ερείπια της ψοφοδεξιάς: Του χρόνου οι εκλογές (αν γίνουν…)

Τα ερείπια της ψοφοδεξιάς: Του χρόνου οι εκλογές (αν γίνουν…)

Συνεχίζεται η τραγελαφική κατάσταση στη ΝΔ.

Μπήκαμε ήδη στον Δεκέμβριο και ακόμη δεν έχουν αποφασίσει το πότε θα διεξαχθούν (αν διεξαχθούν, δηλαδή…) οι εσωκομματικές εκλογές! Στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, την Δευτέρα, δεν κατέληξαν ούτε σε εταιρεία, ούτε σε διαδικασία, με τις εκλογές να κρέμονται από μια κλωστή. Απόψε θα υπάρξει και νέα συνεδρίαση, μήπως τελικά καταλήξουν σε κάποια απόφαση.

Αν δεν συμφωνήσουν άμεσα με κάποια εταιρεία, η οποία θα αναλάβει την διενέργεια των εκλογών και δεν ετοιμαστούν καταλλήλως, τότε η ημερομηνία της 13ης Δεκεμβρίου δεν θα μπορεί να είναι εφικτή, με αποτέλεσμα οι… πολυαναμενόμενες εσωκομματικές εκλογές να μετατεθούν πλέον για του χρόνου, συγκεκριμένα για τις 10 Ιανουαρίου 2016 (αν γίνουν και τότε…) με ό,τι συνεπάγεται αυτό για το μέλλον (;) του κόμματος!

Αυτό το οποίο διαπιστώνουμε είναι ότι ένα μόνο ερώτημα μένει μέχρι στιγμής αναπάντητο και αυτό αφορά το μέγεθος της ανικανότητας, της γελοιότητας και της σήψης στο οποίο έχει φτάσει η ΝΔ. Ένα κόμμα εντελώς ανάξιο να διοργανώσει, έστω και στοιχειωδώς, εσωκομματικές εκλογές, το οποίο όμως θέλει να ελπίζει ότι μπορεί να ξαναγίνει κόμμα εξουσίας.

Αν και όταν τελικά διεξαχθούν αυτές οι περιβόητες εσωκομματικές εκλογές, με τον πλήρη εξευτελιστικό χαρακτήρα για την ποιότητα του κόμματος αυτού, δεν θα είναι τίποτα άλλο από τον επιθανάτιο ρόγχο της ΝΔ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tragelafos-sth-nd.-polu-pithanon-oi-ekloges-an-ginoun-na-pragmatopoihthoun#ixzz3t6KsnHRc

Exit mobile version