Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Καταδυναστεύετε τον ελληνικό λαό προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος κατακεραύνωσε από βήματος την Βουλή την συγκυβέρνηση για τον μνημονιακό προϋπολογισμό που φέρνει προς ψήφιση.

Ο Συναγωνιστής υπενθύμισε στην Ολομέλεια πως στο πρόσφατο παρελθόν ο Σύριζα ως αντιπολίτευση έπνεε τα μένεα εναντίον των μνημονιακών κυβερνήσεων και των καταστροφικών προϋπολογισμών. Τώρα κάνει ακριβώς τα ίδια!

Το μνημόνιο ως οδοστρωτήρας έχει διαλύσει τον εθνικό και κοινωνικό ιστό και κάθε τομέα της ζωής. Το Μνημόνιο της “πρώτης φορά αριστερά” σηματοδοτεί το γενικό ξεπούλημα του εθνικού πλούτου στους διεθνείς τοκογλύφους.

Ο προϋπολογισμός του Σύριζα περικόπτει μισθούς και συντάξεις και ωθεί τον ελληνικό λαό στην φτωχοποίηση και την μετανάστευση στο εξωτερικό. Στόχος της ανθελληνικής κυβέρνησης είναι οι Έλληνες να αντικατασταθούν από λαθρομετανάστες.

Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει τον προϋπολογισμό του Σύριζα και θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή του Αγώνα της εθνικής αντίστασης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-katadunasteuete-ton-ellhniko-lao-pros-ofelos-twn-diethnw#ixzz3t6LJqvtf

Exit mobile version