Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντώνης Γρέγος: Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του αγροκτηνοτροφικού κόσμου – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για τις βοσκήσιμες γαίες.

Ο συναγωνιστής επισήμανε ότι το εν λόγω νομοσχέδιο έχει 18 άρθρα και 24 τροπολογίες της τελευταίας στιγμής. Φυσικά, χωρίς τον απαραίτητο χρόνο είναι αδύνατον το νομοσχέδιο να διαβαστεί και να εξεταστεί σωστά.

Σχετικά με την τροπολογία για τα σχολεία, ο συναγωνιστής τόνισε ότι τα σημερινά εκπαιδευτικά ιδρύματα δεν διαθέτουν υπολογιστές, tτo απαραίτητο εργαλείο για την σύγχρονη μάθηση.

Εν συνεχεία, ο συναγωνιστής χαιρέτισε την ίδρυση του αγροκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής, που εγκαινιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Μια τρανή απόδειξη πως η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τις προσπάθειές της για την ανάκαμψη της πρωτογενούς παραγωγής.

Επίσης, τόνισε πως η κυβέρνηση δεν δίνει πλέον έναυσμα στους νέους να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα, ενώ στοιχεία ερευνών αποδεικνύουν πως ο αγροτικός πληθυσμός συνεχώς γερνάει και δεν ανανεώνεται.

Τέλος, ο συναγωνιστής επισήμανε ότι ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τα νέα δυσβλάχτα μνημονιακά μέτρα που συνεχώς έρχονται και θα αντιδράσει δυναμικά με την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του εθνικού Αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/antwnhs-gregos-h-chrush-augh-sto-pleuro-tou-agrokthnotrofikou-kosmou-me-idr#ixzz3t6WoEHMs

Exit mobile version