Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θαυμαστής του Μνημονίου και ο Μάρδας: Δειλία της προηγούμενης κυβέρνησης που τρέναρε την εφαρμογή των μέτρων!

Θαυμαστής του Μνημονίου και ο Μάρδας: Δειλία της προηγούμενης κυβέρνησης που τρέναρε την εφαρμογή των μέτρων!

Σε μια απίστευτη δήλωση προέβη ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, με την οποία δείχνει όχι μόνο το μέγεθος της μνημονιακής προσήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το απύθμενο θράσος που διακατέχει την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Μάρδας υποστήριξε ότι «το τραγικό λάθος στην ιστορία είναι ότι στο πλαίσιο της δειλίας που έδειξαν οι προηγούμενοι, τρέναρε η εφαρμογή των μέτρων, με αποτέλεσμα να χαθεί η δυναμική»! Καταπληκτικό, όσο και προκλητικό. Ο εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο μέχρι τον Ιανουάριο του 2015 «έσκιζε» τα Μνημόνια «με ένα νόμο και ένα άρθρο», κατηγορώντας την τότε εθελόδουλη μνημονιακή κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου, τώρα προσπαθεί να απολογηθεί για την οικτρή εικόνα της νυν κυβέρνησης, λέγοντας ότι η ευθύνη αφορά τους προκατόχους τους οι οποίοι ήταν «δειλοί» στο να εφαρμόσουν πλήρως αυτά τα μέτρα που είχαν δεσμευτεί, με αποτέλεσμα να «την πληρώνουν» οι σημερινοί εντολοδόχοι των διεθνών τοκογλύφων!

Πρόκειται, βεβαίως, για μια δήλωση η οποία αποτελεί μνημείο πολιτικής αλητείας, υποκρισίας και διγλωσσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Οι «γερμανοτσολιάδες», υποτακτικοί», «υπηρέτες της τρόικα», «εντολοδόχοι του μνημονίου» κλπ. εκφραστές της κυβέρνησης Σαμαρά εγκαλούνται τώρα από τους διαδόχους τους όχι γιατί ήταν πειθήνια όργανα των διεθνών τοκογλύφων, αλλά γιατί δεν εφάρμοσαν ολοκληρωτικά και σε πλήρη βαθμό όσα είχαν υποσχεθεί στα αφεντικά τους, με αποτέλεσμα τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να τα βρίσκει σκούρα!

Αυτοί οι αδίστακτοι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι έχουν χάσει πλέον και το παραμικρό… φύλλο συκής που κάλυπτε την ασχήμια τους, φανερώνοντας έτσι σε πόσο μεγάλο βαθμό έχει φτάσει η ανηθικότητα που χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Χρησιμοποίησαν τις ελπίδες ενός ολόκληρου Λαού, τον ξεγέλασαν με τον πιο αισχρό τρόπο, υποσχόμενοι έξοδο από τα Μνημόνια, τον έσυραν σ΄ένα δημοψήφισμα, στο οποίο επί της ουσίας δεν πίστευαν και πλέον δείχνουν σε καθημερινή βάση ότι έχουν κλίνει σ΄όλες τις πτώσεις την λέξη απατεώνας.

Η δήλωση Μάρδα για την «δειλία» των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων αποτελεί οδηγό για το πόσο αδίστακτη και επικίνδυνη για την Πατρίδα και τον Λαό είναι (και) αυτή η κυβέρνηση, στην προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους διεθνείς τοκογλύφους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apisteuth-dhlwsh-tou-surizaiou-marda-deilia-ths-prohgoumenhs-kubernhshs-pou#ixzz3tB89lRgE

Exit mobile version