Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αναβλήθηκε η παράσταση των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ – Ίσως του χρόνου…

Αναβλήθηκε η παράσταση των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ - Ίσως του χρόνου…

«Της ΝΔ τα καμώματα τα βλέπει η επόμενη μέρα και γελά».

Παραφράζοντας την γνωστή λαϊκή ρήση διαπιστώνουμε, σε καθημερινή πλέον βάση, την απόλυτη γελοιοποίηση στην οποία έχει οδηγηθεί το παρηκμασμένο και ετοιμοθάνατο κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού. Ενώ ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη το απόγευμα η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, προέκυψαν «νέα ζητήματα τεχνικής φύσης» (όπως δικαιολογήθηκαν στη ΝΔ) με τις εταιρείες που έχουν προκριθεί για την ανάληψη της διενέργειας των εσωκομματικών εκλογών, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να  αναβληθεί και να μεταφερθεί για σήμερα το απόγευμα.

Δεν είναι απίθανο η συνεδρίαση να αναβληθεί εκ νέου, καθώς η κατάσταση στη ΝΔ όχι απλώς έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και όριο, αλλά θυμίζει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το υλικό μιας σπαρταριστής τηλεοπτικής φαρσοκωμωδίας.

Με τη νέα αναβολή της συνεδρίασης, οι πιθανότητες να μεταφερθεί η ημερομηνία εκλογής νέου αρχικαρεκλάρχη στη ΝΔ του χρόνου (!) και συγκεκριμένα στις 10 ή 17 Ιανουαρίου πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο, αυξάνοντας ταυτόχρονα και το «κύρος» του κόμματος, το οποίο επιτέλους εισπράττει την χλεύη, τον εξευτελισμό και τα ειρωνικά σχόλια που του αξίζουν.

Ο μέχρι τώρα βίος και η πολιτεία της ΝΔ εγγυώνται ένα οριστικό πολιτικό τέλος το οποίο δεν μπορεί να συνάδει στο ελάχιστο με την αξιοπρέπεια, την ευθιξία, την εντιμότητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-anabolh-sth-nd-gia-thn-hmeromhnia-diejagwghs-twn-eswkommatikwn-eklogwn#ixzz3tBCrkqTS

Exit mobile version