Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ήρθε ο καιρός που προμήνυσε ο Αρχηγός. Ο λαός θα μας ζητήσει να έρθουμε στα πράγματα είχε πει. Και να που ήρθε η μέρα που όταν οι ψευτοδημοκράτες γραικύλοι καταρρέουν και αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις εξ αιτίας της πολιτικής τους η Χρυσή Αυγή γεμίζει ασφυκτικά αίθουσες και πλατείες, δημιουργεί εθνικιστικές συντεχνίες και δέχεται αγάπη οπουδήποτε βρεθεί. Βλέπεις όση λάσπη και να ρίξεις στο τέλος μιλούν οι πράξεις. Φάνηκαν και οι φονιάδες και οι εγκληματίες μέσα από εθνοκτόνα νομοσχέδια ξένων κέντρων εξουσίας με σκοπό την εξόντωση του Έλληνα. Δεν θα σας προδώσουμε ποτέ, εσείς μην προδώσετε τη Χρυσή Αυγή είχε πει. Και το έκανε. Φόνοι, φυλακές, διωγμοί και προεκλογικός αγώνας από καρτοτηλέφωνο και δεν πρόδωσε, δεν συναίνεσε, δεν παραδόθηκε. Υπέμεινε τις ταπεινώσεις γιατί ο σκοπός είναι μεγαλύτερος από οποιαδήποτε θυσία. Και ήρθε η μέρα. Ανατέλλουμε πιο δυνατοί από ποτέ.

Μ.Τ.

Ο Πούτιν έδιωξε τον Σόρος και τα… φιλανθρωπικά του ιδρύματα εκτός Ρωσίας

Το τυραννικό καθεστώς του Μνημονίου εξαθλιώνει τον λαό, με τη φορολογική λαίλαπα που πρόκειται να ψηφίσει αυτή την εβδομάδα. Ένα μνημονιακό προϋπολογισμό, που θα ολοκληρώσει την καταστροφή που έφεραν τα άλλα δύο μνημόνια και που στοχεύει στην αφαίμαξη του εθνικού σου πλούτου, στην ατομική, οικογενειακή εξαθλίωση. Είναι βέβαιο, πως δεν υπάρχει καμία προοπτική ανάπτυξης.  Η  ύφεση αντιμετωπίζεται  με επενδύσεις στην πρωτογενή τομέα, όχι με εξοντωτικές φορομπηχτικές πολιτικές.

Σ.Μ.

Αναβλήθηκε η παράσταση των εσωκομματικών εκλογών στην ΝΔ – Ίσως του χρόνου…

Άλλη μια φρικτή παράμετρος της λαθραίας εισβολής μεταναστών είναι η εισαγωγή νέων φτηνών και άκρως τοξικών ναρκωτικών. Το 70 τοις εκατό των νεαρών Αφγανών είναι εθισμένοι στην ηρωίνη και στο κροκοντίλ, ένα παραπλήσιο ναρκωτικό άκρως τοξικό με μεγάλες δόσεις βενζίνης. Από την άλλη οι Σομαλοί και οι Νιγηριανοί κάνουν χρήση και εμπόριο του σίσα. Ένα ναρκωτικό με βασικό συστατικό το χλώριο, το οποίο πολύ γρήγορα κατατρώει φλέβες και ιστούς. Νέα μόδα επίσης και η εισπνοή αλάτων μπάνιου με φρικτά αποτελέσματα και εγκεφαλικές ζημιές. Φυσικά όλα αυτά σε τιμές πολύ φθηνότερες από ηρωίνη κλπ, καθιστώντας τα τη σύγχρονη μάστιγα ανάμεσα στους χρήστες εκμηδενίζοντας τις πιθανότητες θεραπείας και αποκατάστασης τους.

Μάκης Τ.

Γ. Γερμενής: Το τυραννικό καθεστώς του Μνημονίου εξαθλιώνει τον λαό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-3-dekembriou-2015#ixzz3tGC6WigI

Exit mobile version