Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Σπάρτη, Τρίκαλα, Ηλεία

Μια ξεχωριστή βραδιά για την Τ.Ο. Σπάρτης ήταν η Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015. Η κεντρική διοίκηση του Λαϊκού Συνδέσμου επιβράβευσε τους συναγωνιστές και της συναγωνίστριες που συνέβαλαν τα μέγιστα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Με περηφάνια ο γραμματέας της τοπικής Κατράκης Χρήστος μοίρασε τους επαίνους στους εκλογικούς αντιπροσώπους οι οποίοι διασφάλισαν το υψηλότερο ποσοστό του κινήματος μας από το νομό Λακωνίας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνεστίαση που διοργάνωσε η Τ.Ο. Τρικάλων σε κοσμικό κέντρο της περιοχής. Δεκάδες συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος γέμισαν την αίθουσα. Παρόντες ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής  συναγωνιστής Γιώργος Επιτήδειος, το μέλος της Κ.Ε συναγωνιστής Γιώργος Μισιάκας και αντιπροσωπεία από την Τ.Ο Φαρσάλων. Στην ομιλία του ο συναγωνιστής Επιτήδειος τόνισε την προσφορά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε κάθε επίπεδο, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στην μεγάλη πολιτική και ιδεολογική μάχη που διεξάγεται στο Ευρωκοινοβούλιο.  Οι αγωνιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ -τόνισε- είναι οι υπερασπιστές των αξιών της φυλής και του Έθνους, σε πολύ δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα και το λαό.

Χαιρετισμό απεύθυνε και ο συναγωνιστής Μισιάκας, όπου μαζί με τον γραμματέα της Τ.Ο. συναγωνιστής Χρήστο Τσιόλα απένειμαν τιμητικά αναμνηστικά στους πολιτικούς στρατιώτες του Κινήματος όπου σαν εκλογικοί αντιπρόσωποι (και όχι μόνο) βοήθησαν τα μέγιστα την προσπάθεια του Εθνικιστικού Κινήματος στις τελευταίες εκλογές. Η βραδιά έκλεισε με πολύ κέφι και αγωνιστική διάθεση.

Ομιλία για τις μεγάλες ελλείψεις στον τομέα της δημόσιας υγείας πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο γραφείο της Τ.Ο. Πύργου από τον συναγωνιστή Λευτέρη Π. Παρουσίασε αναλυτικά τα κενά που υπάρχουν στο νομό μας καθώς και την γενικότερη συρρίκνωση των παροχών υγείας ενώ στο τέλος της ομιλίας παρέθεσε επιγραμματικά τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για την δημόσια υγεία. Χρήματα μπορούν να εξοικονομηθούν προς όφελος του Λαού μας, αρκεί να τεθεί άμεσα φραγμός στις πρακτικές της διεφθαρμένης και κλεπτοκρατικής διαχείρισης. Επίσης θα πρέπει να υπάρξει επιδότηση της εγχώριας φαρμακοβιομηχανίας και προτίμηση αγοράς φαρμάκων που παράγονται στην Ελλάδα – και όχι εισαγομένων – για τα δημόσια νοσοκομεία. Η Χρυσή Αυγή διακρίνει ριζικά την Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία από τους πολυεθνικούς φαρμακευτικούς κολοσσούς και την θεωρεί ως ένα από τους ελάχιστους εναπομείναντες ισχυρούς κλάδους της οικονομίας και μάλιστα με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn353#ixzz3tGCnLqtS

Exit mobile version