Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ιωάννης Σαχινίδης: Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν στην καταστροφή της χώρας

YouTube Poster

Πριν ξεκινήσει τον λόγο του επί του σχεδίου νόμου για τον Προϋπολογισμό του Κράτους, ο Βουλευτής Πέλλας Ιωάννης Σαχινίδης, κάλεσε τον κ. Κουμουτσάκο της ΝΔ να ανακαλέσει τα λεγόμενά του, τα οποία μόνο στόχο είχαν να πλήξουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής τόνισε το γεγονός ότι οι φόροι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, την ίδια στιγμή που τα εισοδήματα των πολιτών συνεχώς συρρικνώνονται.

Παράλληλα, τόνισε την υποκριτική στάση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επικαλείται συνεχώς ότι προβαίνει σε αυτά τα μέτρα ώστε να παραμείνει η χώρα στην Ευρωζώνη, ικανοποιώντας ουσιαστικά τις απαιτήσεις των ξένων τοκογλύφων. Πέραν των προαναφερθέντων, η κυβέρνηση χαρακτηρίζεται επίσης και από αδυναμία να συμμορφωθεί στις επιταγές του Συντάγματος της χώρας, καθώς η πλειονότητα των υπουργών εμμένουν στις ιδεοληψίες τους και αρνούνται να συμμετάσχουν στις καθόλα νόμιμες διαδικασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Σαχινίδης έθιξε την τακτική κάποιων πολιτικών να προβαίνουν συνεχώς σε επιθέσεις κατά της Χρυσής Αυγής, την ίδια στιγμή που οι ίδιοι προχωρούν σε σκληρές δηλώσεις, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την Λιάνα Κανέλλη και τις εμπρηστικές της δηλώσεις.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε την κόλαση στις ζωές των Ελλήνων, όπου ως μόνη διέξοδος προβάλλει η Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/iwannhs-sachinidhs-oi-ideolhpsies-tou-suriza-odhgoun-sthn-katastrofh-ths-ch#ixzz3tHK5HNRE

Exit mobile version