Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Στρυμονικό, Πιερία, Κομοτηνή

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στα παλαιά δικαστήρια της Νέας Απολλωνίας η Τ.Ο. Στρυμονικού Κόλπου της Χρυσής διοργάνωσε εκδήλωση κατά την οποία έγινε παρουσίαση των θέσεων της Χρυσής για τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα για την αγροτική παραγωγή, την κτηνοτροφία και την αλιεία.

Παρουσία δεκάδων κατοίκων της περιοχής, επαγγελματιών του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου, ο συναγωνιστής Φώτης Γραικός ανέλυσε τη σημασία που δίνει η Χρυσή Αυγή στον πρωτογενή τομέα και την αναγκαιότητα για αυτάρκεια σε βασικά είδη διατροφής για τον ελληνικό λαό, καθώς είναι βέβαιο ότι σε δύσκολες στιγμές οι χώρες από τις οποίες γίνονται οι εισαγωγές αυτές, θα προσπαθήσουν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος της Πατρίδας μας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση του Μετώπου Νεολαίας  στην πόλη της Κατερίνης την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. Μοιράστηκαν εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό στο κέντρο της πόλης και ενημερώθηκαν οι πολίτες για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η Χρυσή Αυγή ως γνήσιο λαϊκό Κίνημα σπάει τη δικτατορία της σιωπής και τους αποκλεισμούς, που έχει επιβάλλει το πολιτικό κατεστημένο και ενημερώνει τους Έλληνες για όλα όσα του ετοιμάζουν.

T.O. Κομοτηνής: Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 πιστοί στο εβδομαδιαίο ραντεβού, φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματός μας παρακολούθησαν την ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, Συναγωνιστή Τσουμαρέλη Νικόλαο με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Το πρώτο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Συναγωνιστής ήταν η κατάρριψη του Ρώσικου αεροσκάφους από την Τουρκία και τις επιπτώσεις αυτής της κίνησης για όλη την Ευρώπη. Οι άγνωστοι παράμετροι του γεγονότος όταν θα γίνουν γνωστοί θα διασαλέψουν την παγκόσμια τάξη και θα επηρεάσουν και την Πατρίδα μας. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην φαρσοκωμωδία των εκλογών του κόμματος που αφού συνεργάστηκε με το Πασοκ, το ακολουθεί πιστά και δείχνει επιτέλους το αληθινό του πρόσωπο στον Ελληνικό λαό. Τα ενδοπαραταξιακά μαχαιρώματα, ενός κόμματος που για χρόνια κυβερνούσε, σίγουρα οδηγούν τους οπαδούς του σε άλλες επιλογές. Στο τέλος ο Συναγωνιστής ανέλυσε το σοβαρό κοινοβουλευτικό έργο του Λαϊκού Συνδέσμου και επικεντρώθηκε στην ερώτηση που θα κατατεθεί στο Βουλή αναφορικά την πριμοδότηση μουσουλμάνων της Θράκης σε προκηρύξεις πρόσληψης υγειονομικού προσωπικού του υπουργείου Υγείας. Ο αφανισμός του Ελληνικού λαού δεν προέρχεται μόνο από τους εξωτερικούς εχθρούς της Πατρίδας μας αλλά από την ίδια την Κυβέρνηση. Στο τέλος όλοι σε στάση προσοχής έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn354#ixzz3tLEpUGWA

Exit mobile version