Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραχώρησε Εθνική Κυριαρχία ο Τσίπρας: Η Frontex αναλαμβάνει τη φύλαξη των ελληνοσκοπιανών συνόρων!

Παραχώρησε Εθνική Κυριαρχία ο Τσίπρας: Η Frontex αναλαμβάνει τη φύλαξη των ελληνοσκοπιανών συνόρων!

Μία πολλαπλή ήττα βίωσε η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων υπό την απειλή της εξόδου της χώρας μας από την Συνθήκη Σένγκεν. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση η Frontex “συμφώνησε σήμερα με την Ελλάδα να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στα σύνορα της χώρας”.

Η επέκταση των δραστηριοτήτων περιλαμβάνει, όπως πάντα αναφέρει η ανακοίνωση, τον «εντοπισμό και την καταγραφή των εισερχόμενων μεταναστών». Κοινώς ο υπερεθνικός αυτός οργανισμός αναλαμβάνει κομμάτι των αρμοδιοτήτων της χώρας για την φύλαξη των συνόρων.

Αυτή η προσβολή της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, προφανώς, αποτελεί το προεόρτιο για τις κοινές περιπολίες ελληνικής και τουρκικής ακτοφυλακής στην περιοχή του Αιγαίου. Άλλωστε προ ολίγων ημερών το αίτημα για συνδρομή της Frontex στην φύλαξη των ελληνικών συνόρων είχε απορριφθεί από τον ίδιο τον Τσίπρα με την επισήμανση ότι «η φύλαξη των συνόρων είναι αποκλειστικά εθνική αρμοδιότητα».

Η ανικανότητα και η απροθυμία της κυβερνήσεως να διαφυλάξει την εθνική μας κυριαρχία δεν αποτελεί επ’ ουδενί λόγω δικαιολογία για την παράδοσή της σε οποιονδήποτε υπερεθνικό οργανισμό. Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα να φροντίσει για τα απαιτούμενα, από Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις, κονδύλια για την φύλαξη των ελληνικών συνόρων.

Αν είναι να γίνουν κοινές περιπολίες και εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, ας αποφασίσουν οι ευρωπαίοι να αποσταλεί ελληνικός στρατός στα τουρκικά παράλια να βοηθήσουν τους «γείτονες» στην αποτροπή του απόπλου των σαπιοκάραβων, στα οποία θαλασσοπνίγονται τα παιδάκια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/parachwrhse-ethnikh-kuriarchia-o-tsipras-h-frontex-analambanei-th-fulajh-tw#ixzz3tLtypT4m

Exit mobile version