Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πρώτη στάση του Κέρι σε ΜΚΟ: Προτεκτοράτο λαθρομεταναστών θέλουν την Ελλάδα οι ΗΠΑ – ΒΙΝΤΕΟ

Πρώτη στάση του Κέρι σε ΜΚΟ: Προτεκτοράτο λαθρομεταναστών θέλουν την Ελλάδα οι ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Από το πρωί πραγματοποιείται η προγραμματισμένη επίσκεψη του αμερικανού ΥΠΕΞ, Τζον Κέρι, στην Ελλάδα. Ο αμερικανός ΥΠΕΞ κατά παράβαση του πρωτοκόλλου δεν έκανε την πρώτη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της χώρας ή τον Έλληνα ομόλογό του. Η πρώτη στάση του αμερικανού ΥΠΕΞ έγινε σε μία ΜΚΟ που ασχολείται με λαθρομετανάστες!

Συγκεκριμένα, ο Τζον Κέρι και η αρματωμένη κουστωδία του, πριν συναντηθούν με τον Τσίπρα έκαναν στάση με υψηλό συμβολισμό στο Δίκτυο Μεταναστών «Μέλισσα». Εκεί βγήκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κέρι, ανάμεσα σε λαθρομετανάστες.

Αυτό, προφανώς, σημαίνει ότι οι ΗΠΑ προκρίνουν την μετατροπή της χώρας σε ένα προτεκτοράτο λαθρομεταναστών και την κατάλυση του Ελληνικού Έθνους. Επιπροσθέτως, υπό το φως των αποκαλύψεων για την συνεργασία λαθρομεταναστευτικών ΜΚΟ και τούρκων δουλεμπόρων, ο συμβολισμός επεκτείνεται στην δράση του τουρκικού παρακράτους, ώστε να πλημμυρίσει η χώρα μας με λαθρομετανάστες.

Δεν είναι πρωτόγνωρο άλλωστε το να υπάρχει αντεθνική δράση ΜΚΟ αμερικανικών συμφερόντων εντός του εδάφους κρατών. Τα ίδια συνέβησαν και στην Ουκρανία με τις ΜΚΟ να αναλαμβάνουν δράση εναντίον του ίδιου του κράτους.

Περισσότερα για την επίσκεψη Κέρι σε λίγο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwth-stash-tou-keri-se-mko-protektorato-lathrometanastwn-theloun-thn-ellad#ixzz3tLvmIdoN

Exit mobile version