Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων – Φωτορεπορτάζ

 

Στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Καταδρομέων και Πεζοναυτών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων της Νέας Περάμου Αττικής παρέστη σήμερα κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι οι μόνοι εκπρόσωποι της βουλής που δίνουν συστηματικά το παρόν σε ανάλογες τελετές, που μπορεί να μην ελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας, έχουν όμως τεράστια σημασία για την Εθνική Ασφάλεια της χώρας και για το ηθικό της νέας γενιάς της Ελλάδος.

Παρά το μείζον πρόβλημα της υπογεννητικότητας και την έλλειψη προσωπικού στις Ένοπλες Δυνάμεις, οι στρατεύσιμοι της νέας ΕΣΣΟ που ορκίστηκε σήμερα στο ΚΕΕΔ άφησαν άριστες εντυπώσεις. Εκατοντάδες νέοι συμπατριώτες μας  βροντοφώναξαν την θέλησή τους να υπερασπιστούν την Πατρίδα μέχρι την  τελευταία ρανίδα του αίματός τους.

Το ηθικό των στρατευσίμων ήταν πολύ υψηλό και το παράστημα το πρέπον. Μετά το πέρας της ορκομωσίας ακολούθησε παρέλαση του τιμητικού αγήματος με την σημαία του Κ.Ε.Ε.Δ. και των έξι Λόχων νεοσυλλέκτων.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έτυχαν θερμής υποδοχής από τους συγγενείς των στρατευσίμων. Όπως πάντα, επιλέξαμε να απέχουμε από τις θέσεις των «επισήμων» και να βρισκόμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας.

Οι νέοι Έλληνες παραμένουν πιστοί στον όρκο των αρχαίων Σπαρτιατών «Άμες δε γ’ εσόμεθα πολλώ κάρονες». Οι αυριανοί Καταδρομείς, Πεζοναύτες και Αλεξιπτωτιστές των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μία μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bouleutes-ths-chrushs-aughs-sto-kentro-ekpaideushs-eidikwn-dunamewn-fwtorep#ixzz3tN70Li9w

Exit mobile version