Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γη και ύδωρ στους αμερικανοσιωνιστές: Αιγαίο, Κύπρο και Μακεδονία παρέδωσε στον Κέρι ο Τσίπρας!

Γη και ύδωρ στους αμερικανοσιωνιστές: Αιγαίο, Κύπρο και Μακεδονία παρέδωσε στον Κέρι ο Τσίπρας!

Βορά στα κοράκια του αμερικανοσιωνισμού δόθηκαν όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα της χώρας από τους Τσιπροκαμμένους νεομνημονιακούς. Ο Κέρι ήρθε σήμερα στην Αθήνα, ξεκίνησε δίνοντας το συμβολισμό επισκεπτόμενος μία ΜΚΟ που ασχολείται με λαθρομετανάστες και ακολούθως κίνησε για να συναντήσει τον Κοτζιά και τον Τσίπρα.

Ο Κέρι, συναντώντας τον πρωθυπουργό και τον ΥΠΕΞ της Ελλάδος, εστίασε στην πολιτική επικαιρότητα της περιοχής και τα εθνικά ζητήματα, δηλαδή το Κυπριακό, το «Μακεδονικό», η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, το «προσφυγικό» και άλλα. Ουσιαστικά οι κυβερνώντες με την στάση τους και τις δηλώσεις τους έναντι του Κέρι έδειξαν ότι ομνύουν πίστη στο κατερρέων αμερικανοσιωνιστικό κατεστημένο, παραδίδοντας τα εθνικά θέματα.

Όσον αφορά το Κυπριακό, η «λύση» της «διζωνικής – δικοινοτικής ομοσπονδίας» που είχε απορρίψει μετά βδελυγμίας ο Κυπριακός Ελληνισμός, συνεχίζει να προωθείται. Συγκεκριμένα, ο Κέρι δήλωσε περιχαρής για την προώθηση αυτής της ανθελληνικής προοπτικής, λέγοντας:

«Είμαι ήδη εντυπωσιασμένος τόσο από τον Νίκο, όσο και από τον Μουσταφά, που εργάζονται πολύ σκληρά για την ειρήνη και κάνουν τους σκληρούς και δημιουργικούς συμβιβασμούς που απαιτούν οι στιγμές».

Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας του ψευδοκράτους των Σκοπίων, δεν χρειαζόταν ο Κέρι για να μας δείξει το ανθελληνικό της πρόσωπο η κυβέρνηση. Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει πολλάκις δηλώσει ότι επιθυμεί να λάβουν τα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας μας. Απλώς στην συνάντηση με τον Κοτζιά έγινε επιβεβαίωση της ανθελληνικής θέσεως της κυβέρνησης, αφού ο Κοτζιάς δήλωσε ότι η κυβέρνηση παραμένει στις θέσεις της.

Εμπρός σε αυτόν τον κυκεώνα της υποτέλειας, είχαμε και τις επιπρόσθετη προσβολή, η ελληνική κυβέρνηση να «ευχαριστεί τους αμερικανούς» για τη συμβολή τους στην υπογραφή του τρίτου και πιο αιματηρού μνημονίου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ta-edwsan-ola-stous-amerikanosiwnistes-ta-ethnika-themata-sta-podia-tou-ker#ixzz3tNDa1H7W

Exit mobile version