Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο «λαγός» των τοκογλύφων Λεβέντης δίνει μάχη να βάλει τη νουδούλα στην κυβέρνηση

Ο «λαγός» των τοκογλύφων Λεβέντης δίνει μάχη να βάλει τη νουδούλα στην κυβέρνηση

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν η πρόταση του Λεβέντη για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης έχει την λογική του «λαγού», εκφράζοντας επιθυμίες και σχέδια τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι έγινε. Από την άλλη μεριά, γνωρίζοντας την «σοβαρότητα» και την… συνέπεια που διέπουν τον επικεφαλής της Ένωσης Φραπέδων, στα όσα επί πολλά χρόνια υποστηρίζει, δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν σε άμεσο χρονικό διάστημα κάνει μια ακόμη μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα και συνταχθεί ως συγκυβερνήτης στο πλευρό του Τσίπρα.

Βεβαίως, η πρόταση του φραπεδόμαγκα προέδρου για σχηματισμό οικουμενικής δείχνει ότι εκφράζει και το «τελευταίο χαρτί» των διεθνών τοκογλύφων, ότι θα ξεζουμίσουν δηλαδή εξ ολοκλήρου τον Ελληνικό Λαό και τις πλουτοπαραγωγικές παραγωγές της Χώρας, ότι θα έχουν δεμένους χειροπόδαρα την Πατρίδα και τον Λαό, με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», υποθηκεύοντας έτσι για πάντα το μέλλον της Ελλάδας.

Κυβέρνηση τεχνοκρατών θυμίζει κυβέρνηση Παπαδήμου, στο ακόμη αθλιότερο επίπεδο όμως, καθώς από τον Νοέμβριο του 2011 μέχρι σήμερα η κατάσταση έχει επιδεινωθεί πολύ περισσότερο, με τα Μνημόνια να έχουν φτάσει ήδη στον αύξοντα αριθμό τρία. Η περίπτωση της οικουμενικής θα αποτελεί την ύστατη λύση εκείνων που εκμεταλλεύονται την Ελλάδα, αν φανεί ότι ο Τσίπρας «δεν τραβάει» άλλο.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, η αύξηση της κοινωνικής ενδυνάμωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και η συμπόρευση ολοένα και περισσότερων Ελλήνων στο πλευρό της καθίσταται αναγκαία, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμα πιο πολύ ο πόλος της Εθνικής και Λαϊκής Αντιπολίτευσης στα ανθελληνικά σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και εταίρων, καθώς και των εγχώριων ελληνοφώνων συνεργατών τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Υ.Γ. Το γεγονός ότι η πρόταση Λεβέντη περί σχηματισμού οικουμενικής κυβερνήσεως έχει ως προϋπόθεση τη συμμετοχή της νουδούλας στην κυβέρνηση δείχνει πόσο απελπισμένο είναι το σύστημα για την παρουσία των εγγυημένων ξενόδουλων της νουδούλας στην διακυβέρνηση της χώρας. Δείχνει επίσης την αποστολή Λεβέντη και τους λόγους που οι “νταβατζήδες” τον προωθούν με κάθε δυνατό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/lagos-twn-tokoglufwn-o-lebenths-prospathei-na-balei-th-noudoula-sthn-kubern#ixzz3tNI9rTr1

Exit mobile version