Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κολλημένοι με την κουτάλα: Διεύρυνση της καταρρέουσας συγκυβέρνησης με όποιον να ΄ναι!

Κολλημένοι με την κουτάλα: Διεύρυνση της καταρρέουσας συγκυβέρνησης με όποιον να ΄ναι!

Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, το «πράσινο φως» στην διεύρυνση του νυν κυβερνητικού σχήματος ανάβουν πλέον και οι ΑΝΕΛ, δια μέσου των δηλώσεων της εκπροσώπου του κόμματος, Μαρίνας Χρυσοβελώνη, η οποία μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Δεν πρόκειται να είμαστε αντίθετοι στην οποιαδήποτε συνεργασία, πλην συνεργασίας ΠΑΣΟΚ υπό την καθοδήγηση του κ. Βενιζέλου, κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Αλλά από κει και πέρα, αν είναι κάτι προς το συμφέρον της χώρας, εμείς ασφαλώς θα το δεχτούμε».

Συνεχίζοντας η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ είπε ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το κόμμα της «σέβονται τις ιδιαιτερότητες και τις κόκκινες γραμμές» που υπάρχουν μεταξύ των δύο κομμάτων, ξεκαθαρίζοντας ότι αν τεθεί θέμα διεύρυνσης της κυβερνητικής συνεργασίας τα κομματικά όργανα των ΑΝΕΛ και ο πρόεδρός του «θα κινηθούν πάντοτε στοχεύοντας στο συμφέρον της χώρας».

Να, λοιπόν, που και οι ΑΝΕΛ δείχνουν και επίσημα θετικοί στο ενδεχόμενο διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Τα όσα λέγονται για το ΠΑΣΟΚ είναι «για τα πανηγύρια», καθώς ο Βενιζέλος δεν είναι πλέον αρχηγός του. Επί της ουσίας, ο μοναδικός στόχος των ΑΝΕΛ είναι να παραμείνουν στην εξουσία με κάθε τρόπο.

Αυτό, άλλωστε, αποτελεί και την μόνη υπαρκτή «κόκκινη γραμμή» των ΑΝΕΛ, γιατί στις υπόλοιπες υποτιθέμενες «κόκκινες γραμμές», που έχουν να κάνουν με τα εθνικά και κοινωνικά θέματα, το κόμμα του Καμμένου έχει καταντήσει «ουρά» τόσο των διεθνιστικών ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ όσο και των αδηφάγων ορέξεων των διεθνών τοκογλύφων. Γι΄ αυτό, το μόνο που τους νοιάζει είναι να παραμείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας (και το «μέλι» που αυτή έχει) για όσο το δυνατόν περισσότερο χρονικό διάστημα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/meta-ton-suriza-kai-oi-anel-thetikoi-sthn-dieurunsh-ths-kubernhshs.-mono-h#ixzz3tOdhWYar

Exit mobile version