Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πιερία, Σαλαμίνα

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Ηλία Λέντζου με θέμα: Τα Δεκεμβριανά και τα εγκλήματα του Κ.Κ.Ε..Ο συναγωνιστής Λέντζος αναφέρθηκε λεπτομερώς στα δραματικά γεγονότα  και στις μάχες του Δεκεμβρίου του 1944 , καθώς και στις βιαιοπραγίες των συμμοριτών του Κ.Κ.Ε και του ΕΑΜ- ΕΛΑΣ εις βάρος των Ελλήνων Πατριωτών.

Τα διυλιστήρια της Ούλεν, το Περιστέρι ο Υμηττός, είναι τόποι μαρτυρίου αφού οι κομμουνιστοσυμμορίτες έσφαξαν χιλιάδες αθώους πολίτες. Ο συναγωνιστής Λέντζος τόνισε ότι η συντριβή των κομμουνιστών τον Δεκέμβριο του 1944 είναι νίκη της Ελλάδας, αφού τυχόν νίκη των κομμουνιστών θα είχε δραματικές συνέπειες για την Πατρίδα και τον ελληνικό λαό.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα: Οι σφαγές των κομμουνιστών στην διάρκεια των Δεκεμβριανών του 1944. Χιλιάδες Έλληνες Πατριώτες έπεσαν θύματα  τον Δεκέμβριο του 1944 από τους σλαβοκίνητους προδότες κομμουνιστές του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ  που με την βία ήθελαν να επιβάλουν ένα απάνθρωπο καθεστώς στην Πατρίδα μας, υπό την καθοδήγηση του ΚΚΕ και των γειτονικών κομμουνιστικών σλαβικών κρατών  της βαλκανικής και της Ε.Σ.Σ.Δ.. Με το πέρας της προβολής για τα Δεκεμβριανά προβλήθηκε και η συνέντευξή του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου στο Kontra Channel και στον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη, όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη  εβδομαδιαία ομιλία στην Τ.Ο. Πιερίας. Ο συναγωνιστής Χαϊδαλής Γεώργιος παρουσίασε την κοσμοθεωρία του λαϊκού εθνικισμού, παρουσία πολλών συναγωνιστών και φίλων του Κινήματος. Ο ομιλητής ανέλυσε τη διαφορά όλων των αστικών κομμάτων από το Κίνημα της Χρυσής Αυγής, το οποίο πορεύεται εντελώς μόνο εναντίον όλων, δια πυρός και σιδηρού, με απώτερο σκοπό να ανατέλλει επιτέλους μια καινούργια εθνικιστική αυγή για τον Ελληνισμό και τους Έλληνες. Μετά το πέρας της ομιλίας έγινε συζήτηση και τέθηκαν ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους επί του θέματος, ώστε να διευκρινιστούν οι τυχόν απορίες και να ξεκαθαριστεί, για άλλη μια φορά, ότι η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται μόνο για τα εθνικά δίκαια των Ελλήνων, απαγκιστρωμένη από κάθε ξένη προδοτική  εξαρτήση Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη.

Στην Τ.Ο. Σαλαμίνος προβλήθηκαν τα βίντεο των πρόσφατων ομιλιών, των Συναγωνιστών βουλευτών Ιωάννη Λαγού , Ηλία Κασιδιαρη, , Δημήτρη Κουκούτση, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση και Παναγιώτη Ηλιόπουλου για την μνημονιακή πολιτική της αριστεράς. Εν συνεχεία, ακολούθησε σχολιασμός της πολιτικής επικαιρότητας από τον γραμματέα της τοπικής Μιχαήλ Παπαδημητρίου και έγινε ενημέρωση στους παρευρισκομένους για τις επικείμενες δράσεις τη τοπικής. Ακολούθησε διάλογος και απαντήθηκαν ερωτήσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn355#ixzz3tST07LvN

Exit mobile version