Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πασόκ και ΝΔ προς συριζαίους: Προσέχτε μην πουντιάσετε και αναγκαστούμε να ψηφίσουμε μνημόνιο!

Πασόκ και ΝΔ προς συριζαίους: Προσέχτε μην πουντιάσετε και αναγκαστούμε να ψηφίσουμε μνημόνιο!

Έχουμε όλοι καταλάβει ότι τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, παριστάνουν τους αντιπολιτευόμενους για να μην καταρρεύσουν πολιτικά, ενώ στην ουσία συμφωνούν με το σύνολο των αιματηρών μνημονιακών μέτρων.

Μία αναφορά, όμως, του «Βηματοδότη», δείχνει πως οι πασόκοι ανησυχούν μην… πουντιάσει κανένας συριζαίων και αναγκαστούν να ρίξουν τα αντιπολιτευτικά προσωπεία ψηφίζοντας μνημονιάρα με χέρια και με πόδια.

Άνευ άλλου σχολίου σας παραθέτουμε το δημοσίευμα του «Βηματοδότη»: «Αλλά μη νομίζετε ότι οι του ΠαΣοΚ δεν ανησυχούν με τις ασθένειες των συριζαίων. Γιατί, σου λένε, μη μας αρρωστήσει κανείς ξαφνικά πάνω σε μια ψηφοφορία και χάσει την πλειοψηφία η κυβέρνηση. Θέλετε ένα παράδειγμα;

Στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε για τα βοσκοτόπια, εμφανίστηκε με άσπρο, αμάνικο Τ-shirt στην Ολομέλεια ο βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Σεβαστάκης. Έτρεξε ο Α. Λοβέρδος να του φορέσει γρήγορα το μπουφάν λέγοντάς του ότι θα κρυώσει, θα ανεβάσει πυρετό, θα απουσιάσει από την ψηφοφορία και πάει η πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος. Ο κ. Σεβαστάκης ευχαρίστησε θερμώς τον κ. Λοβέρδο για το ενδιαφέρον που δείχνει ώστε να διατηρηθεί η κυβερνητική πλειοψηφία.»

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pasok-nd-pros-surizaious-prosechte-mhn-pountiasete-kai-anagkastoume-na-pshf#ixzz3tSV5t8Wj

Exit mobile version