Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι έγινε τελικά με τους S-300; Eνεργοποιήθηκαν για ασκήσεις των ισραηλινών; Η μυστική συνάντηση Καμμένου με τον εβραίο στρατηγό Γκιλάντ

Τι έγινε τελικά με τους S-300; Eνεργοποιήθηκαν για ασκήσεις των ισραηλινών; Η μυστική συνάντηση Καμμένου με τον εβραίο στρατηγό Γκιλάντ

Η μυστική διπλωματία των “τσιπροκαμμένων” με παράγοντες του Ισραήλ κατόπιν εντολής των ΗΠΑ

Οι S-300 δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ για την ελληνική αεράμυνα ενάντια στις τουρκικές παραβιάσεις

Σαπίζουν στην Κρήτη αντί να μεταφερθούν στην Κύπρο και να ελέγχουν όλο τον εναέριο χώρο της τουρκίας

Σε μία ακόμη πράξη εθνικής υποτέλειας φέρεται να έχει προχωρήσει η συγκυβέρνηση θίασος Σύριζα-Ανέλ. Σύμφωνα με το Reuters ενεργοποιήθηκε το ρωσικό σύστημα αεράμυνας S-300, όχι για να αντιμετωπίσει τις τουρκικές παραβιάσεις, αλλά για να… ασκηθεί η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ. Ως γνωστόν, οι εβραίοι καίγονται εδώ και χρόνια να μάθουν τα επιχειρησιακά μυστικά αυτού του στρατηγικού όπλου. Παλαιότερα, γιατί το κατείχε το Ιράν και θα προξενούσε σοβαρότατες απώλειες σε περίπτωση επιχειρήσεων κατά της Τεχεράνης. Και σήμερα, γιατί έχει εγκατασταθεί από τους Ρώσους στη Συρία και ελέγχει σχεδόν όλο τον εναέριο χώρο της Μέσης Ανατολής.

Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας διέψευσε την είδηση. Δεν απάντησε όμως στα επίμονα ερωτήματα που προκύπτουν από την πρόσφατη μυστική συνάντηση Καμμένου με τον εβραίο στρατηγό Γκιλάντ, Διευθυντή Πολιτικών και Στρατιωτικών Θεμάτων του υπουργείου Aμυνας του Ισραήλ και άμεσου συνεργάτη του Νετανιάχου.

Σύμφωνα με πηγές του Reuters, οι ελληνικοί S-300, που βρίσκονται στην Κρήτη, ενεργοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια κοινών ασκήσεων της ελληνικής και της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας τον Απρίλιο – Μάιο.

Η εν λόγω ενεργοποίηση επέτρεψε στα ισραηλινά μαχητικά να δουν πώς λειτουργεί το σύστημα «εγκλωβισμού» των S-300, συλλέγοντας δεδομένα για το ραντάρ του και το πώς θα μπορούσε να «τυφλωθεί» ή να παραπλανηθεί. «Μέρος των ασκήσεων περιελάμβανε επιχειρήσεις ισραηλινών μαχητικών κατά αντιαεροπορικών συστημάτων» σημείωσε η μία πηγή, ενώ άλλες δύο επεσήμαναν ότι οι S-300 της Κρήτης ήταν μεταξύ των συστημάτων που ενεργοποιήθηκαν. Πηγή που ανήκει στον χώρο της άμυνας στη συγκεκριμένη περιοχή ανέφερε ότι η Ελλάδα προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια κατόπιν αμερικανικού αιτήματος, τουλάχιστον μία φορά μέσα στο έτος.

Η υποταγή Τσίπρα και Καμμένου στις ΗΠΑ και στον σιωνιστικό παράγοντα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ας σημειωθεί ότι οι S-300, αντί να πάνε στην Κύπρο και να γίνει πράξη ο Ενιαίος Αμυντικός Χώρος, είναι παραπεταμένοι στην Κρήτη και σε λίγο θα πάνε για παλιοσίδερα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ti-egine-telika-me-tous-s-300-energopoihthhkan-gia-askhseis-twn-israhlinwn#ixzz3tSVYq46s

Exit mobile version