Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χτύπησε και στην Καλιφόρνια το Ισλαμικό Κράτος, αλλά οι Τσιπροκαμμένοι πουλάνε «ανθρωπισμό»

Χτύπησε και στην Καλιφόρνια το Ισλαμικό Κράτος, αλλά οι Τσιπροκαμμένοι πουλάνε «ανθρωπισμό»

«Δύο ακόλουθοι του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν πριν μερικές ημέρες σε κέντρο στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια», αναφέρει το μήνυμα που μεταδόθηκε από τον ιστότοπο Αl-Bayan, ο οποίος υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος.

Με αυτό τον τρόπο, οι τζιχαντιστές ανέλαβαν την ευθύνη του μακελειού στην Καλιφόρνια που στοίχισε τη ζωή δεκατεσσάρων ανθρώπων. Ένα χτύπημα στο εσωτερικό των Ηνωμένων Πολιτειών, οι υπηρεσίες των οποίων έχουν τεθεί σε επιφυλακή μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι.

Κι αν οι ισλαμιστές τρομοκράτες έχουν τη δυνατότητα να καταφέρνουν χτύπημα στις ΗΠΑ κάτω από τη μύτη των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, τότε αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο εύκολα μπορεί να υλοποιηθεί ένα χτύπημα στην Ελλάδα.

Ο εφησυχασμός της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου κάθε άλλο παρά εφησυχαστικός είναι. Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας άλλωστε, έχουν προ καιρού προειδοποιήσει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου, με ορατή πια την απειλή για την δημόσια ασφάλεια.

Παρά ταύτα, οι αριστεροί απατεώνες σφυρίζουν αδιάφορα, προσκολλημένοι με αρρωστημένο ζήλο στις αντεθνικές τους ιδεοληψίες. Όταν η Ευρώπη βιώνει τον τρόμο της ισλαμικής τρομοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας μιλά για ψευδοανθρωπιστικά ιδανικά που πρέπει να καθορίσουν τη στάση μας έναντι των «προσφύγων».

Μόνο που την ευθύνη για ενδεχόμενο χτύπημα των ισλαμιστών στην Πατρίδα μας δεν θα την έχουν τα ανύπαρκτα αυτά ιδανικά αλλά οι εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση των τσαρλατάνων του Σύριζα και των ΑΝΕΛ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chtuphse-kai-sthn-kalifornia-to-islamiko-kratos-alla-oi-tsiprokammenoi-poul#ixzz3tTjJ01eM

Exit mobile version