Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σε «επιχειρηματικό κέντρο με πολυεθνικό μέλλον» θέλουν να μετατρέψουν την Κύπρο μας οι παγκόσμιοι τύραννοι

Σε «επιχειρηματικό κέντρο με πολυεθνικό μέλλον» θέλουν να μετατρέψουν την Κύπρο μας οι παγκόσμιοι τύραννοι

Γράφει ο Αντίοχος

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι θα βγει αληθινός ο Ιγνατίου, που είχε πει αμέσως μετά την συνάντηση Τσίπρα-Ομπάμα –που έγινε τον Σεπτέμβριο στην Ουάσινγκτον- ότι συμφωνήθηκε η «λύση» του Κυπριακού (και του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων…).

Έτσι, ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι (Κοέν), μετά τις συναντήσεις του με τον πρόεδρο της Κύπρου Αναστασιάδη και με τον πρόεδρο του ψευδοκράτους Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε ότι «υπάρχει χειροπιαστή πρόοδος στο Κυπριακό» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η λύση βρίσκεται κοντά», προσθέτοντας με βεβαιότητα ότι «αυτό δεν θα γίνει αυτόματα, αλλά θα γίνει».

Επίσης, ο Κέρι (Κοέν) δήλωσε… εντυπωσιασμένος από τους Αναστασιάδη και Ακιντζί (προφανώς λόγω της ενδοτικότητας του πρώτου) και προανήγγειλε ως εξής το εφιαλτικό μέλλον που προετοιμάζουν οι παγκόσμιοι τύραννοι για την Κύπρο μας: «η Κύπρος θα γίνει ένα επιχειρηματικό κέντρο. Θα είναι μοντέλο για άλλους τόπους που χρειάζονται πολυεθνικό μέλλον».

Βεβαίως, τις ίδιες επιδιώξεις είχαν οι παγκόσμιοι τύραννοι και με το απεχθές σχέδιο Ανάν – θερμός υποστηρικτής του οποίου ήταν ο αχυράνθρωπός τους στο νησί, Αναστασιάδης-  αλλά χάρη στην αντίσταση του κυπριακού ελληνισμού έμειναν με το σχέδιο στο… χέρι!

Το ίδιο θα γίνει και τώρα, με πρωτοπόρο των αγώνων το ΕΛΑΜ!

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/se-epicheirhmatiko-kentro-me-poluethniko-mellon-theloun-na-metatrepsoun-thn#ixzz3tV1skwZt

Exit mobile version