Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Η ξεπουλημένη και προδοτική κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου υποδέχτηκε σήμερα με κάθε επισημότητα το υπερατλαντικό αφεντικό και εντολέα της, τον Αμερικανό ΥΠ.ΕΞ. Τζόν Κέρι. Μια κυβέρνηση που μέσα σε δέκα μήνες ξεπούλησε και πρόδωσε τα πάντα, διέλυσε την πατρίδα μας και τους Έλληνες πολίτες και κατάντησε την χώρα μας χωνευτήρι παράνομων ισλαμιστών και τζιχαντιστών δολοφόνων. Μια κυβέρνηση που μόλις τον περασμένο Ιούνιο με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών και εκλεκτό του Σόρος κατάφερε και πέτυχε επίσημα την ελληνική χρεοκοπία. Μια κυβέρνηση που μέσα στις τάξεις της έχει λαμόγια από το κλεφτοπασόκ, υπουργούς με μαύρα λεφτά και ανακριβή πόθεν έσχες, κλεπτομανείς βουλευτές και κομματικά στελέχη που υποστηρίζουν καταδικασμένους τρομοκράτες και αλλοδαπούς εγκληματίες. Η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή των τοκογλύφων και των ισλαμιστών εισβολέων. Οι Έλληνες χάνουν την χώρα τους και γίνονται μειοψηφία στην ίδια την πατρίδα τους. Στα σύνορα, στην Ελληνοσκοπιανή μεθόριο οι λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει την σιδηροδρομική γραμμή που συνδέει την Ελλάδα με την Ευρώπη προκαλώντας μη αναστρέψιμη βλάβη στο εμπόριο και τις  επιχειρήσεις. Ήδη οι Εταιρείες HP και SONY λόγω αδυναμίας μετακίνησης των προϊόντων τους σχεδιάζουν αποχώρηση από την Ελλάδα. Στις ακριτικές πόλεις όπως στην Ειδομένη οι Ισλαμιστές κλέβουν ζώα και αγαθά, λεηλατούν περιουσίες και σπίτια απειλώντας την ζωή των ντόπιων κατοίκων. Μόνη λύση για την Ελλάδα και τους Έλληνες η Νίκη της Χρυσής Αυγής. Η Ελλάδα θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες μόνο με την Χρυσή Αυγή κυβέρνηση και τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο Πρωθυπουργό!

Γιάννης Π. 

Πασόκ και ΝΔ προς συριζαίους: Προσέχτε μην πουντιάσετε και αναγκαστούμε να ψηφίσουμε μνημόνιο!

Το σύνθημα δόθηκε. Ελάτε στην Ελλάδα. Έπεσαν οι μάσκες των αμερικανοσιωνιστών με την επίσκεψη του εκπροσώπου τους Κέρι στην Ελλάδα. Όσοι και για όποιο λόγο δεν θέλουν να μείνουν στη χώρα τους, μπορούν άφοβα και χωρίς κανένα κίνδυνο να έρθουν στην Ελλάδα. Αυτό το νόημα είχε η επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ σε μια ΜΚΟ στο κέντρο της Αθήνας δείχνοντας τις προθέσεις που έχουν οι ξένοι επικυρίαρχοι για το μέλλον της πατρίδας μας. Και οι πλέον ανυποψίαστοι, μάλλον θα κατάλαβαν ότι αν δεν συνταχθούν δίπλα στην πραγματική Εθνική αντιπολίτευση που εκφράζει η Χρυσή Αυγή σε λίγα χρόνια θα πάψει να υπάρχει η Ελλάδα που γνωρίζαμε χιλιάδες χρόνια τώρα. Η επιλογή πλέον κάθε Έλληνα είναι μία «ή εμείς ή αυτοί».

Ν.Π. 

Ήρων ο Αλεξανδρεύς

Το Πακιστάν αρνήθηκε να παραλάβει τους 30 Πακιστανούς από την Ελλάδα λόγω των εμβασμάτων που στέλνουν πίσω στη πατρίδα τους. Οι δεκάδες χιλιάδες των Πακιστανών που βρίσκονται στην Ελλάδα, ήρθαν στην Ελλάδα παράνομα, με πλαστά έγγραφα ταυτότητας ή χωρίς χαρτιά ταυτότητας. Το Πακιστάν έχει έναν πληθυσμό 180 εκατομμυρίων και ο μέσος μισθός για έναν εργαζόμενο Πακιστανό είναι 4.749 δολάρια Αμερικής, ετησίως. Με 5 ευρώ στο Πακιστάν ζει μια ολόκληρη οικογένεια για μία εβδομάδα. Η ερώτησή μου είναι γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις, δεξιές και αριστερές, επιτρέπουν αυτούς τους ανθρώπους να βρίσκονται στην Ελλάδα, όταν 1,5 εκατομμύρια Έλληνες είναι άνεργοι. Δεδομένης της σημερινής οικονομίας στην Ελλάδα αυτοί οικονομικοί μετανάστες της Νότιας Ασίας πρέπει να απελαθούν. Δεν καταλαβαίνω την λογική, το Πακιστάν να έχει μια στενή σχέση με την Τουρκία και να μην υπάρχουν Έλληνες στο Πακιστάν. Οι περισσότεροι Πακιστανοί είναι φανατικοί μουσουλμάνοι που θα αποτελούν επίσης απειλή για την ασφάλεια της Ελλάδας σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία. Το μόνο κόμμα που αντιλαμβάνεται πλήρως την κατάσταση αυτή είναι η  Χρυσή Αυγή!

Γ. Γ. 

Αριστερά και “δεξιά”: Οι λομπίστες της λαθρομετανάστευσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-6-dekembriou-2015#ixzz3tV2bQq3z

Exit mobile version