Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κόρινθος

Τ.Ο. Θεσσαλονίκης: Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ομιλία – αφιέρωμα στην έναρξη της κομμουνιστικής ανταρσίας το Δεκέμβριο του 1944, για την εξ’ εφόδου κατάληψη της εξουσίας με τα όπλα και την κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Ο συναγωνιστής Καρανικόλας Χρήστος, αναφέρθηκε αρχικά σε ένα σύντομο χρονικό της αποτυχημένης προσπάθειας των συμμοριτών, να μετατρέψουν την πληγωμένη από την τετράχρονη κατοχή Ελλάδα, σε σοβιετικό κολαστήριο. Στη συνέχεια παρουσίασε την πορεία του κόμματος της προδοσίας και του εγκλήματος μέχρι σήμερα, σε όλες τις διαφορετικές μορφές του, καθώς και τις τεράστιες ευθύνες της ψοφοδεξιάς, που με τη στάση της, απάλλαξε από τις ευθύνες τους ξενοκίνητους μαρξιστές. «Είναι το ίδιο κόμμα» είπε χαρακτηριστικά «που κατέστρεψε την Ελλάδα τότε, απαγορεύοντας με τη στάση του τη διεκδίκηση των Εθνικών δικαίων, με αυτό που καταστρέφει και ξεπουλάει την Πατρίδα μας σήμερα. Παρά τις όποιες διασπάσεις τους, παραμένουν στη βάση τους βαθιά ανθέλληνες, που επιχειρούν να ξαναγράψουν την Ιστορία και να πραγματώσουν τις μαρξιστικές τους φαντασιώσεις. Ο Λαϊκός Εθνικισμός, όπως εκφράζεται σήμερα από τη Χρυσή Αυγή, ήταν και παραμένει το μόνο εμπόδιο στα σκοτεινά σχέδιά τους».

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015, το Μέτωπο Νεολαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίηση ενημερωτική δράση στη δυτική είσοδο της πόλης, μοιράζοντας εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό. Η ενθουσιώδης υποδοχή των οδηγών είναι καλύτερη απόδειξη της απήχησης του Λαϊκού Συνδέσμου μεταξύ των Ελλήνων. Το Μέτωπο Νεολαίας αποτελεί το δυναμικότερο κομμάτι του Κινήματος και θα συνεχίσει τον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές ενός καταρρέοντος και απαξιωμένου στη συνείδηση όλων, πολιτικού συτήματος.

Το απόγευμα της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου, συναγωνιστές της Τ.Ο. Ξάνθης επισκέφτηκαν το πομακοχώρι Σμίνθη του δήμου Μύκης. Συζήτησαν με τους  Έλληνες πομάκους οι οποίοι με κεντρομόλες δυνάμεις κρατούν τους τουρκοπράκτορες των υπόλοιπων κομμάτων μακριά από καθετί Ελληνικό. Οι πομάκοι καταφέρνουν να αντιστέκονται στον εκτουρκισμό, παρά την διπλωματική, οικονομική και κοινωνική εισβολή της τουρκίας μέσω του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής και με την ευλογία της παρούσας τουρκολατρικής ελλαδικής κυβέρνησης.

Εν συνεχεία οι συναγωνιστές μοίρασαν σε καταστήματα του χωριού έντυπο υλικό με τις πολιτικές θέσεις του Κινήματός μας καθώς και έντυπο κείμενο τόνωσης του Εθνικού τους φρονήματος και πλήρη Κινηματική στήριξη από την διαχρονική απαξίωση που τους παρείχε για δεκαετίες το ελληνόφωνο κράτος. Σε τούτους τους δύσκολους καιρούς του σύγχρονου ανθελληνισμού και της εθνικής λήθης η οποία καλλιεργήθηκε για χρόνια πολλά, οι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισες βγαίνουν δυναμικά μπροστά στην πρωτοπορία του αγώνα για να ενημερώσουν και να αφυπνίσουν τους πομάκους συντοπίτες τους.

Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Σταμάτη Μαρτίνου στην Τοπική Οργάνωση της Κορίνθου. Οι Συναγωνιστές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τον ομιλητή να αναλύει τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και να δηλώνει πως η Χρυσή Αυγή ήρθε για να μείνει. Ενάντια σε ένα σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς η Εθνική Αντίσταση είναι αναγκαία, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών η Χρυσή Αυγή μάχεται για τα δίκαια του Ελληνικού Λαού και θα συνεχίσει μέχρι την τελική Νίκη!

Η Τοπική Οργάνωση της Κορίνθου θα δώσει βροντερό παρόν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στο Σοφικό Κορινθίας στις 13:00 (Restaurant Πέτρου) με κεντρικό ομιλητή τον Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννη Λαγό, στην παρουσίαση του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn356#ixzz3tXFv1wCK

Exit mobile version