Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πανικός και στο Λονδίνο: Τζιχαντιστής πραγματοποίησε επίθεση με μαχαίρι εναντίον περαστικών – 3 τραυματίες

Πανικός και στο Λονδίνο: Τζιχαντιστής πραγματοποίησε επίθεση με μαχαίρι εναντίον περαστικών – 3 τραυματίες

Με την ιαχή «Για την Συρία», που χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές της λεγόμενης «μετριοπαθούς Συριακής Αντιπολίτευσης», ένας ισλαμιστής επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον περαστικών σταθμό Leytonstone στο Λονδίνο.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter φαίνεται μία μεγάλη λίμνη αίματος στο σημείο του σταθμού που βρίσκονται τα εισιτήρια. Οι έντρομοι επιβάτες τρέχουν δεξιά και αριστερά, ενώ ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και παιδιά.

Ο άντρας εισέβαλε στον σταθμό και αφού μαχαίρωσε τον περαστικό, πέρασε από τις μπάρες ελέγχου και κραδαίνοντας το μαχαίρι απειλούσε τους περαστικούς. Παρόντες στο συμβάν ήταν άντρες της ασφάλειας που τον σημάδευαν με τα όπλα τους.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έκανε η αστυνομία, ένα από τα θύματα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς δέχτηκε σοβαρούς τραυματισμούς που προήλθαν από μαχαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί δύο ακόμα άτομα.

Βίντεο από την σύλληψη του τζιχαντιστή:

http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1234649/Knife-wielding-man-threatens-police-gets-tasered.html

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/panikos-kai-sto-londino-tzichantisths-pragmatopoihse-epithesh-me-machairi-e#ixzz3tXGvPgXR

Exit mobile version