Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πάρε τηλέφωνο τον Σύριζα: Η κυβέρνηση καλύπτει τους αναρχικούς που καίνε περιουσίες Ελλήνων

Πάρε τηλέφωνο τον Σύριζα: Η κυβέρνηση καλύπτει τους αναρχικούς που καίνε περιουσίες Ελλήνων

Είδαμε χθες τα εκτεταμένα επεισόδια και τις καταστροφές που υπέστησαν οι περιουσίες των Ελλήνων από τον στρατό των ατάκτων του αριστερισμού.

Οι αναρχικοί πυρπόλησαν επιχειρήσεις και πέταξαν μολότοφ ακόμα και μέσα σε διαμερίσματα. Προφανώς οι επιχειρήσεις που κάηκαν είχαν αρνηθεί να πληρώσουν τους «νταβατζήδες» των Εξαρχείων, ενώ τα διαμερίσματα ήταν στοχοποιημένα, όπως δηλώνουν οι κάτοικοι.

Αυτά, όμως, είναι συνηθισμένα στην Ελλάδα, όπως και το γεγονός ότι το βράδυ που τα «παιδιά» βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ «έσπασαν» τα τηλέφωνα των υπουργών για να αφεθούν ελεύθεροι οι αλήτες της αριστεράς.

Το νέο στην όλη υπόθεση είναι ότι οι διαδηλωτές διέδιδαν μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης τηλέφωνα δικηγόρων, οι οποίοι αναλαμβάνουν την υπεράσπιση αυτών των αντικοινωνικών στοιχείων.

Αυτά τα τηλέφωνα, όπως αποδεικνύεται από παλαιότερες δημοσιεύσεις της ιστοσελίδας του Σύριζα, ανήκουν στη «νεολαία» του κυβερνώντος κόμματος και σε δικηγόρους, οι οποίοι εφάπτονται στην κυβέρνηση.

Συνεπώς οι Έλληνες των οποίων οι περιουσίες καταστράφηκαν παρακολούνται να στείλουν το λογαριασμό στην παρακάτω διεύθυνση:

Αλέξης Τσίπρας
Ηρώδου του Αττικού 19,
106 74
Αθήνα Αττικής

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/pare-thlefwno-ton-suriza-h-kubernhsh-kaluptei-tous-anarchikous-pou-kaine-pe#ixzz3tdDOyd7L

Exit mobile version