Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προπαγανδιστικό υλικό των τζιχαντιστών σε τζαμί στο Παρίσι – Οι Τσιπροκαμμένοι θα γεμίσουν μιναρέδες την Αθήνα

Προπαγανδιστικό υλικό των τζιχαντιστών σε τζαμί στο Παρίσι – Οι Τσιπροκαμμένοι θα γεμίσουν μιναρέδες την Αθήνα

Όπως αναφέρεται στην ειδησεογραφία, μόλις ένα μήνα μετά το μακελειό στο Παρίσι, σε έρευνα που διεξήχθη σε μουσουλμανικό τέμενος κοντά στο Παρίσι βρέθηκαν προπαγανδιστικά βίντεο του Ισλαμικού Κράτους, παιδαγωγικό υλικό του μετώπου Αλ Νόσρα καθώς και πυρομαχικά διαμετρήματος 7,62, κατάλληλα για όπλα τύπου Καλάσνικοφ. Στο σπίτι του επικεφαλής του τεμένους επίσης βρέθηκαν ένα ρεβόλβερ και έγγραφα τζιχαντιστικού περιεχομένου.

Αυτό αποδεικνύει ότι ορισμένα τεμένη λειτουργούν ως φωλιές τζιχαντιστών και ως εκ τούτου αποτελούν ωρολογιακές βόμβες στο κέντρο της κοινωνικής συνοχής των πόλεων στις οποίες λειτουργούν. Οι Γάλλοι έπρεπε να θρηνήσουν περίπου 200 άτομα σε δύο τρομοκρατικές επιθέσεις πριν προβούν στις αυτονόητες ενέργειες πρόληψης της τρομοκρατίας, οι οποίες αποδείχτηκαν όπως ήδη είδαμε τελέσφορες.

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδος υπόσχεται την κατασκευή πολλών τεμένων στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν το αίτημα της Τουρκίας, η οποία αποδεδειγμένα υποθάλπτει την τρομοκρατία των τζιχαντιστών. Είναι σαφές ότι στην Ελλάδα που αποτέλεσε τον διακομιστικό κόμβο των τζιχαντιστών για την επίθεση στο Παρίσι, τα τεμένη και οι μιναρέδες τους θα αποτελέσουν το εφαλτήριο νέων τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλη την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/propagandistiko-uliko-twn-tzichantistwn-se-tzami-sto-parisi-oi-tsiprokammen#ixzz3teGTRvTu

Exit mobile version