Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αχαρνές, Αμπελόκηποι, Νέα Μηχανιώνα, Πιερία

Ομιλία για τα ιδανικά του Εθνικισμού πραγματοποιήθηκε από τον φιλόλογο Γεώργιο Κατσούγκρη στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού. Ο συναγωνιστής τόνισε: Άφθαρτη είναι η ουσία της κληρονομιάς μας από τις θυσίες των προγόνων μας που έχυσαν το αίμα τους, υπερασπιζόμενοι τα ιδανικά της φυλής μας, τα οποία προσπαθεί να κοινωνήσει η Χρυσή Αυγή στον ελληνικό λαό. Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται μια εθνική κυβέρνηση που θα επαναφέρει την πραγματική δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την εθνική κυριαρχία και προ πάντων την αξιοπρέπεια στην πατρίδα μας.

Ο Χρυσαυγίτης εθνικιστής αγωνίζεται τον αγώνα τον καλό για να επανέλθει η ελευθερία στην κοιτίδα της και συγκινείται όταν αντικρίζει την γαλανόλευκη και τραγουδά τον εθνικό ύμνο γιατί μέσα του κρύβει ένα Λεωνίδα, έναν Κολοκοτρώνη ,ένα Δαβάκη, ένα Σταυριανάκο ,που λειτουργούν ως πρότυπά του. Οι Χρυσαυγίτες εθνικιστές δεν περιμένουν όπως οι υπόλοιποι Έλληνες κάποιο θαύμα ”γιατί δεν τους σκιάζει καμιά φοβέρα και δεν τους πλακώνει καμιά σκλαβιά, γιατί έχουν μεταλάβει των αχράντων μυστηρίων από το αίμα των προγόνων μας που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της φυλής μας και υπό την άξια ηγεσία του Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου αγωνίζονται για να ανατείλει επί τέλους στον ευλογημένο τούτο τόπο, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

Τη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε ομιλία στη Τ.Ο. Αμπελοκήπων με θέμα την κομμουνιστική ανταρσία το Δεκέμβρη του  1944, από το συναγωνιστή Βασίλη Παπαθανασίου. Στην εμπεριστατωμένη με στοιχεία και γεγονότα ομιλία του ο συναγωνιστής ανέφερε ότι το ΚΚΕ όπως πάντα λειτούργησε και τότε ως ενεργούμενο των ξένων δυνάμεων της τότε Σοβιετικής Ένωσης και των Άγγλων πνίγοντας εκείνη τη περίοδο την Ελλάδα στο αίμα, με εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών που τους θεωρούσε εχθρούς του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην εποποιία της “Μάχης των Αθηνών” του Συντάγματος Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, το αποτέλεσμα της οποίας έφερε τη πρώτη νίκη ενάντια στις ορδές των ερυθρών συμμοριτών. Επίσης στα πλαίσια της ομιλίας πραγματοποιήθηκε βιντεοπροβολή με υλικό από την εποχή εκείνη.

ο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στα γεμάτα γραφεία της Τ.Ο. Νέας Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε  ομιλία από τον συναγωνιστή Πιτσάκη Γεώργιο για την μάχη των Αθηνών της 3-12-1944. Πριν την έναρξη της ομιλίας, το λόγο έλαβε ο υπεύθυνος αιμοδοσίας συναγωνιστής Δρούγκας Χρήστος, ο οποίος ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για την δυνατότητα που έχουν να δίνουν αίμα στην πράσινη πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Ο συναγωνιστής κάλεσε τους πάντες να βοηθήσουν δίνοντας λίγο από το χρόνο τους προσφέροντας αίμα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και στο ΑΧΕΠΑ.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Πιτσάκης Γεώργιος, ο οποίος ανέλυσε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες της ιστορίας της Ελλάδας τον Δεκέμβριο του 1944. Αιτία, για μια ακόμη φορά, ήταν το ξενοκίνητο κομμουνιστικό κόμμα που εδρεύει στην Ελλάδα και η διαρκής επιθυμία τους να καταλάβουν με κάθε τρόπο και με οποιοδήποτε τίμημα την εξουσία. Στη συνέχεια ανέφερε το χρονικό της μάχης και όλες τις ιστορικές λεπτομέρειες, λέγοντας ότι δυστυχώς η συγκεκριμένη  μάχη ήταν απλά τα προεόρτιας της μεγάλης τρίχρονης σφαγής από τους προδότες κομμουνιστές και τους εαμοβούλγαρους συμμάχους τους. Η Χρυσή Αυγή ως μόνη φωνή εθνικής αντίστασης στέκεται απέναντι σε όλους αυτούς που επιδιώκουν την πνευματική αποχαύνωση και τον αφανισμό της φυλής μας. Είναι η μόνη δύναμη που θα διαλύσει της ιδεολογική ηγεμονία της νεοαριστεράς. Οι σημερινοί Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτησες αποτελούν την εμπροσθοφυλακή και δέχονται τα περισσότερα χτυπήματα, χωρίς να λυγίζουν, εμπνέοντας με τους αγώνες τους αυτούς που     θα συνταχθούν κάτω από τα λάβαρά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η T.O. Πιερίας πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο εμπορικό κέντρο της Κατερίνης. Κάθε εβδομάδα υπάρχει τραπεζάκι με εφημερίδες και έντυπο υλικό και είναι πολλοί οι Κατερινιώτες που περνούν για να ενημερωθούν από τους συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Στους καιρούς του ψεύδους και των αποκλεισμών, όταν τα συστημικά μέσα κάνουν το μαύρο άσπρο, η μόνη αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης παραμένει η ζωντανή επαφή με τον καθημερινό άνθρωπο. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα συνεχίσει τον αγώνα της ενημέρωσης, ενάντια στη μνημονιακή λαίλαπα και τους υποτακτικούς της. ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn358#ixzz3tkfE9OSy

Exit mobile version