Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Κω ενάντια στα “hot spots” των λαθρομεταναστών: Σώστε το νησί μας!

Την αντίθεση τους στην δημιουργία “hot spots” και την μετατροπή του νησιού σε αποθήκη λαθρομεταναστών εξέφρασαν με δυναμικές κινητοποιήσεις οι κάτοικοι της Κω.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της περιοχής Λινοποτίου ξεσηκώθηκαν για την δημιουργία καταυλισμού λαθρομεταναστών στην περιοχή μετά και την πρωινή άφιξη τοπογράφων, στους οποίους και απαγορεύτηκε η είσοδος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Kostoday οι κάτοικοι βρίσκονται από χθες το πρωί στις 7.20 στο χώρο που θέλει η κυβέρνηση να δημιουργήσει το “hot spot” των λαθρομεταναστών και απέτρεψαν προσωρινά την άφιξη των οχημάτων του στρατού.

Οι πολίτες διανυκτέρευσαν όλη νύχτα με βάρδιες και παραμένουν εκεί ως αυτή τη στιγμή και κάνουν έκκληση στον δήμαρχο Κω και τους πολίτες όλους του νησιού να μεταβούν στο Λινοπότι και να συμπαρασταθούν σε μία προσπάθεια που δεν αφορά μόνο την εν λόγω περιοχή, αλλά ολόκληρο το νησί.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/jeshkwthhkan-oi-katoikoi-ths-kw-enantia-sta-hot-spot-twn-lathrometanastwn-s#ixzz3tkjrfUX0

Exit mobile version