Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα μία απρέπεια Τσίπρα: Κλαρίνο στο μνημείο του Ολοκαυτώματος – Απών από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου!

Ακόμα μία απρέπεια Τσίπρα: Κλαρίνο στο μνημείο του Ολοκαυτώματος - Απών από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου!

Προφανώς ο ανεκδιήγητος Τσίπρας εμφάνισε… αλλεργία στην Ελλάδα όταν την τελευταία φορά που βρέθηκε ενώπιον του Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου δεν μπορούσε να καθήσει προσοχή στον Εθνικό μας Ύμνο.

Έτσι σήμερα αποφάσισε να μην παραστεί στην υποδοχή του Αιγύπτιου Προέδρου, Αλ Σίσι, ο οποίος θέλησε να καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των Ηρώων του Ελληνικού Έθνους.

Στην κατάθεση του στεφάνου δεν τον συνόδευσε, ως όφειλε ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Αντιθέτως έστειλε τον Δρίτσα να περιμένει τον Αιγύπτιο Πρόεδρο στο Σύνταγμα για να… βγει η υποχρέωση.

Για όσους ανησυχούν για την υγεία του πρωθυπουργού της χώρας, ας γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται για κάποιο ανατομικό ή ορθοπεδικό ζήτημα, αλλά μόνο για μια αλλεργία. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έκατσε «κλαρίνο» στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος, φορώντας μάλιστα και κιπά, αλλά και στον τουρκικό εθνικό ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwtofanhs-aprepeia-tsipra-klarino-sto-mnhmeio-tou-olokautwmatos-apwn-apo-t#ixzz3tl2dRcTw

Exit mobile version