Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Δυτική Αττική, Καλαμάτα, Σέρρες

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συναγωνιστή Αθανάσιου Κουράκου με θέμα τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ο Συναγωνιστής ανέλυσε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών σε Εθνικό επίπεδο αλλά έκανε και αναφορά στις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα εντός του Συριακού εδάφους με την Τουρκία να εξελίσσει επικίνδυνα ένα περίεργο γεωστρατηγικό παιχνίδι αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του Κρεμλίνου. Δήλωσε συγκεκριμένα πως η κυβέρνηση του Σύριζα αποτελεί εσωτερική απειλή για την Πατρίδα καθώς την ώρα που οι Ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνουν άμεσα μέτρα και οχυρώνουν τα σύνορα τους η Ελλάδα παραμένει ξέφραγο αμπέλι βορά στις ορέξεις των τρελών του Αλλάχ.

Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Τ.Ο. Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε ομιλία αφιέρωμα στην έναρξη της κομμουνιστικής ανταρσίας τον Δεκέμβριο του 1944.Ο ομιλητής Γραμματέας της Τ.Ο  Γεώργιος Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε στην αρχή του”2ου Γύρου” της κομμουνιστικής λαίλαπας που παραλίγο να υποδουλώσει τη πατρίδα μας. Όλα ξεκίνησαν από το συλλαλητήριο του κομμουνιστικού κόμματος την Τρίτη Δεκεμβρίου 1944 στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στις συνοικίες κροτάλιζαν τα κομμουνιστικά πολυβόλα σπέρνοντας το θάνατο. Η Ελλάδα είχε μεταβληθεί πλέον σε ένα απέραντο σφαγείο. Η μεγάλη και πιο κρίσιμη μάχη για την ελευθερία εδόθη στο σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη. Συνεχίζοντας ο Γραμματέας καυτηρίασε τη στάση του Ελληνικού Κράτους η οποία είναι αισχρή και απαράδεκτη έναντι όλων αυτών των ηρώων της τότε εποχής. Ο τροχός της ιστορίας που πάντα γυρίζει μας διαβεβαιώνει ότι έρχεται η ώρα που οι ήρωες θα πάρουν τη θέση που τους αξίζει. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που έρχεται εγγυάται για όλα αυτά. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής και τον Εθνικό Ύμνο.

Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015, στο ομώνυμο χωριό του δήμου Εμμανουήλ Παππά του Ν.Σερρών, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τη συμπλήρωση 194 ετών από το θάνατο του Εμμανουήλ Παππά, Αρχιστράτηγου της Μακεδονίας κατά τον Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα του 1821, γνήσιου τέκνου της Σερραϊκής γης. Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατέθεσε στεφάνι ο συναγωνιστής Θεόδωρος Τζαμπαζής.

https://youtu.be/RIZDaL6xru4

Την ίδια μέρα διοργανώθηκε αγώνας ανωμάλου δρόμου 17.500μ, προς τιμήν της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία κατάγεται από το χωριό Εμμανουήλ  Παππά και τίμησε τις εκδηλώσεις με την παρουσία της. Ο συναγωνιστής Θ. Τζαμπάζης βράβευσε τον Σερραίο μαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο  Αγγειοπλάστη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn359#ixzz3tp1bvYgg

Exit mobile version