Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανοχύρωτη η Ελλάδα στο πέρασμα των τζιχαντιστών: Εντοπίστηκαν ακόμα δύο ύποπτοι “πρόσφυγες” σε Κάλυμνο και Λέσβο

Ανοχύρωτη η Ελλάδα στο πέρασμα των τζιχαντιστών: Εντοπίστηκαν ακόμα δύο ύποπτοι “πρόσφυγες” σε Κάλυμνο και Λέσβο

Η ανθελληνική πολιτική των ανοιχτών συνόρων που ακολουθεί η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ έχει ως αποτέλεσμα να εισβάλλουν καθημερινά στην χώρα μας χιλιάδες φανατικοί ισλαμιστές. Οι αρχές προχωρούν στην ταυτοποίησή τους με τυπικές διαδικασίες και μόνο κατά τύχη εντοπίζουν όσους έχουν σχέση με το Ισλαμικό Κράτος και τις άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις που εγκληματούν στην Συρία.

Μόλις χθες άλλοι δύο “πρόσφυγες” με ύποπτη δράση  πιάστηκαν σε Κάλυμνο και Λέσβο. Θα τους συλλάβουν ή θα τους αφήσουν να αλωνίζουν ανενόχλητοι; Βρέθηκαν στα κινητά τους φωτογραφίες και βίντεο με οπλισμό και σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους!

Στον εντοπισμό ενός υπόπτου ο οποίος φέρεται να έχει διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος προχώρησαν χθες άντρες του Λιμενικού στην Κάλυμνο. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν “πρόσφυγα” από τη Συρία ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος.

Στις αρχές σήμανε συναγερμός μόλις εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο του άντρα φωτογραφίες και βίντεο με οπλισμό και σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους! Για την ώρα ο ύποπτος κρατείται στο Λιμεναρχείου Καλύμνου, ενώ στο νησί έφτασε το βράδυ και κλιμάκιο από την Αθήνα με αραβόφωνο μεταφραστή προκειμένου να του πάρουν κατάθεση.

Ο ύποπτος ενδέχεται να αφεθεί ελεύθερος σε λίγες ώρες, αφού σύμφωνα με τις Αρχές το γεγονός ότι έχει στο τηλέφωνό του βίντεο και εικόνες του Ισλαμικού Κράτους δεν μπορεί να αποδείξει πως ο Σύρος έχει στην πραγματικότητα σχέση με τους τζιχαντιστές!

Λίγες ώρες αργότερα, έγινε γνωστό πως οι ελληνικές αρχές ασχολούνται με την περίπτωση ενός ακόμη “πρόσφυγα” από την Συρία στο κινητό του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες με όπλα και ο οποίος βρίσκεται στην Μόρια της Λέσβου.

Ο Σύριος έφτασε την Δευτέρα μαζί με άλλους “πρόσφυγες” από την Τουρκία στην Λέσβο και οδηγήθηκε στο κέντρο υποδοχής στην Μόρια.  Εκεί, στον έλεγχο που του έγινε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στο κινητό του φωτογραφίες του ίδιου με όπλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σύρος ισχυρίζεται ότι ήταν στρατιώτης στον συριακό στρατό από όπου όμως λιποτάκτησε και πέρασε όπως αναφέρει στον «ελεύθερο συριακό στρατό» με τον οποίο είχε λάβει μέρος σε μάχες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aprostateuth-h-ellada-mprosta-stous-tzichantistes-entopisthkan-akoma-duo-up#ixzz3tpz4JKPe

Exit mobile version