Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ασφαλίζουν τα σύνορά τους και οι γείτονες σκοπιανοί: Στήνουν δεύτερο φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα

Ασφαλίζουν τα σύνορά τους και οι γυφτοσκοπιανοί: Στήνουν δεύτερο φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα

Την στιγμή που τα Σκόπια κατασκευάζουν δεύτερο φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα, μετά από αυτόν της Ειδομένης, η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ  συνεχίζει την εγκληματική πολιτική των ανοικτών συνόρων.

Οι Σκοπιανοί αμέσως μετά το ισλαμιστικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορα με την Ελλάδα και ειδικά στην Ειδομένη έχουν στήσει φράχτη προκειμένου να αποτρέψουν τους λαθρομετανάστες να εισέλθουν στην χώρα τους. Αφού έφραξαν τη δίοδο της Ειδομένης, άρχισαν να κατασκευάζουν συρμάτινο φράχτη στο ύψος της Φλώρινας, ώστε να εμποδίσουν τη διέλευση και από τη διάβαση της Νίκης κοντά στο Μοναστήρι.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές των Σκοπίων τηρούν “σιγή ιχθύος” σχετικά με τον φράχτη που φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει να αναγείρουν στα σύνορα με την Ελλάδα, στην περιοχή απέναντι από τη Νίκη της Φλώρινας.

Οι αρχές της χώρας δεν έχουν γνωστοποιήσει ακόμη τίποτα σχετικό με την έναρξη των εργασιών, που επιβεβαιώνεται από τοπικούς φορείς της Φλώρινας. Πρόκειται για τον δεύτερο φράχτη αυτού του είδους που ανυψώνου τα Σκόπια, στα σύνορα με την Ελλάδα, ύστερα απ’ αυτόν στην ουδέτερη ζώνη στο ύψος της Γευγελής με την Ειδομένη, η κατασκευή του οποίου ξεκίνησε στα τέλη Νοεμβρίου.

Όπως ανέφερε πριν από μερικές ημέρες ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, το μήκος του φράκτη στην ουδέτερη ζώνη Γευγελής – Ειδομένης φτάνει περίπου τα έξι χιλιόμετρα, ενώ υπάρχουν σκέψεις να κατασκευαστούν άλλα 15 χλμ. Με την ανύψωση του φράχτη αυτού, τα Σκόπια προσπαθούν να αποκλείσουν τη διέλευση σε λαθρομετανάστες οι οποίοι εισέρχονταν στα Σκόπια από παράπλευρα σημεία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/asfalizoun-ta-sunora-tous-oi-skopianoi-sthnoun-kai-deutero-frachth-sta-suno#ixzz3tv1ooK1o

Exit mobile version