Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Η λύση για να μην πνίγονται παιδιά στο Αιγαίο και που προτείνουν μίντια και “αλληλέγγυοι”, αλλά δεν τολμούν να πουν δυνατά, είναι να πηγαίνουν τα πλοία μας, απέναντι, στην Τουρκία, και να φορτώνουν τους λαθρομετανάστες (και τους τζιχαντιστές) για να τους φέρνουν στην χώρα μας! Αφήστε το κόστος – εδώ οι νησιώτες μας υποφέρουν λόγω έλλειψης των καραβιών – έρχονται, για να πάνε μετά πού; Αφού όλες οι χώρες, σφράγισαν τα σύνορά τους… Ποιος ο λόγος να φεύγουν από την Τουρκία η οποία πήρε ήδη 3 δισ. ευρώ; Σφραγίστε τα σύνορα μας! Ας κάνουν οι τούρκοι την διαδικασία, καταγραφή – πρεσβείες, βίζες ή άδειες κλπ – και ας ταξιδεύουν αεροπορικώς όσοι δικαιούνται, από την Τουρκία, σε όποια χώρα γίνονται δεκτοί.

Τ.Θ.

Ο Ηλίας Παναγιώταρος σχολιάζει στο Extra TV τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις – ΒΙΝΤΕΟ

Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι η ΕΡΤ2, η κρατική τηλεόραση της προπαγάνδας του Τσίπρα, που ζει χάρη στο αίμα και τον ιδρώτα των Ελλήνων που την πληρώνουν, κάνει τηλεμπαζάρ την επόμενη Δευτέρα για τους λαθρομετανάστες. Σε ένα εμετικό, προδοτικό και υποκριτικό τρέιλερ διαφημίζει ότι κάνει το τηλεμπαζάρ για τον Αϊλάν που έφυγε νωρίς και για τον Μουσταφά που πεινάει. Όπως καταλαβαίνουμε από τα ονόματα πρόκειται για παιδιά ισλαμιστών. Για τα παιδιά των Ελλήνων που λιποθυμούν στο σχολείο από την έλλειψη τροφής, που οι γονείς τους είναι άνεργοι, άστεγοι και αυτοκτονούν από τα μνημόνια των Εθνικών προδοτών Τσίπρα και Καμμένου τους υπάλληλους των ξένων τοκογλύφων, η αντιδημοκρατική ΕΡΤ δεν λέει κουβέντα. Ευτυχώς για τα Ελληνόπουλα και τους γονείς τους υπάρχει η Χρυσή Αυγή που πολλές φορές τάισε τον Έλληνες πολίτες από το υστέρημα της και χωρίς κρατική επιδότηση που την παίρνει μέχρι η ανθελληνική ΑΝΤΑΡΣΥΑ και που η χούντα του αντιδημοκρατικού τόξου έκοψε από τους Έλληνες Εθνικιστές. Είναι πιά φανερό ότι όποιος βοηθάει τους παράνομους μετανάστες μέσω του τηλεμπαζάρ της ΕΡΤ, βοηθάει την κυβέρνηση Εθνικής προδοσίας ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που έχει αναλάβει να τους φροντίσει κατ’ εντολή των Αμερικανοσιωνιστών. Κανένας Τσίπρας και Καμμένος, κανένα τέχνασμα σκοτεινών κέντρων για επικράτηση οποιοδήποτε υποψηφίου στην ετοιμοθάνατη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να σταματήσουν την άνοδο και επικράτηση της Χρυσής Αυγής, την μόνη πολιτική δύναμη που είναι πραγματικά με την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Γιάννης Κ. Π.

Ποιο κομμουνιστικό κόμμα που συμμετείχε στην ευρωπαϊκή συνάντηση κρύβουν οι κουτοπόνηροι ΚΚ€δες;

Αηδία σε σημείο εμετού, η προσπάθεια των δημοσιογράφων των καναλιών, να πουν ποιοι βουλευτές του συνταγματικού τόξου ψήφισαν “κατά” στην άρση ασυλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκου και κυρίως γιατί. Την ίδια ώρα, στο θέμα του Καμένου με τις πολεοδομικές παραβάσεις, κάνουν την κότα τόσο μα τόσο εντυπωσιακά!

Θ.Τ.

Ασφαλίζουν τα σύνορά τους και οι σκοπιανοί: Στήνουν δεύτερο φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-11-dekembriou-2015#ixzz3txsOKlMX

Exit mobile version