Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίπολη, Πιερία, Θάσος

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 η  Τοπική Οργάνωση Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, στα καινούρια της γραφεία, πραγματοποίησε τη μηνιαία της ολομέλεια. Αρχικά, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Συναγωνιστής Μπέλμπας Απόστολος, ενημέρωσε τα μέλη για την νέα στελέχωση και την αναδιοργάνωση λειτουργίας της Τ.Ο. Τριπόλεως σε όλα τα επίπεδα. Στη συνέχεια ανέπτυξε θέματα της τρέχουσας πολιτικής καταστάσεως τόσο στην Πατρίδα μας όσο και διεθνώς. Κατόπιν ακολούθησε συζήτηση και κατάθεση προτάσεων για δράσεις σε τοπικό επίπεδο.

Ο Συναγωνιστής Γιαννατσής Τάσος στην ομιλία του ανέπτυξε τα δύο βασικά αίτια που απειλούν με εξαφάνιση τα ευρωπαϊκά έθνη και ιδίως το ελληνικό. Την υπογεννητικότητα και την εποικιστική λαθρομετανάστευση. Καταλήγοντας είπε πως μόνο εάν οι Ευρωπαϊκοί Λαοί αναπτύξουν εθνοκεντρική νοοτροπία, στάση και πολιτική, θα αποτραπεί η αντικατάσταση πληθυσμού, που επιχειρείται στην Ευρώπη. Και πως η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη σήμερα, είναι το μοναδικό χαρμόσυνο μήνυμα που στέλνουν οι Ευρωπαίοι στο μέλλον τους.

Τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας συνεχίστηκε το αφιέρωμα στην αληθινή ιστορία της νεώτερης Ελλάδος, που δεν διδάσκεται σε κανένα ελληνικό σχολείο και κρύβεται ή διαστρεβλώνεται από τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης. Ο ομιλητής, Καρυπίδης Αργύρης, αναφέρθηκε στα Δεκεμβριανά του 1944. Αναλύθηκε όλη η πολιτική και ιστορική κατάσταση της εποχής εκείνης, το μοίρασμα των Βαλκανίων από Τσόρτσιλ και Στάλιν, το πέρασμα της Ελλάδος στη σφαίρα επιρροής των Βρετανών και η προσπάθεια των κομμουνιστών για κατάληψη της Αθήνας και της εξουσίας το Δεκέμβριο του 1944. Συγκινητικές ιστορίες θυσίας και μεγαλείου έγιναν γνωστές, στιγμές που θα έπρεπε όλος ο Ελληνικός Λαός να γνωρίζει και να τιμά, στιγμές δόξας όπως η μάχη στο Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη.

Εκεί θα δινόταν η μεγάλη, η πιο κρίσιμη μάχη για την ελευθερία της πατρίδας! Το Μακρυγιάννη, υπεράσπιζαν 600 περίπου χωροφύλακες. Σ’ αυτούς τους λίγους έπεσε ο κλήρος για την σωτηρία των πολλών! 5.000 χιλιάδες οπλισμένοι ως τα δόντια κομμουνιστές, εφόρμησαν το πρωί της 6ης Δεκεμβρίου εναντίον του Συντάγματος. Στιγμές Ελληνικής δόξας. Μια πιο μικρής έκτασης αλλά εξίσου ένδοξη μάχη έγινε στην Σχολή Ευελπίδων. Οι Έλληνες Εθνικιστές του σήμερα, απόγονοι εκείνων των ηρωικών υπερασπιστών της δημοκρατίας και των ιδανικών του Έθνους, παραμένουμε πιστοί στις ίδιες ιδέες, αγωνιζόμενοι εναντίον όσων τις επιβουλεύονται.

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 κλιμάκιο της Τ.Ο. Θάσου μοίρασε έντυπο ενημερωτικό υλικό στη Νότια Θάσο και συγκεκριμένα στις εργατικές κατοικίες του Λιμένα. Ο κόσμος ήταν αρκετά θερμός με τους συναγωνιστές μας και τους άνοιξαν διάπλατα τα σπίτια τους να περάσουν μέσα προκειμένου να τους πουν λίγα λόγια για τις άθλιες συνθήκες στις οποίες τους έφτασε η κυβέρνηση και τα μνημόνια που αυτή ψήφισε. Ο κόσμος είναι βαθιά απογοητευμένος και απεγνωσμένος από όλα αυτά τα σκληρά μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση. Οι όμορφες και γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων που πλησιάζουν για τους ανθρώπους αυτούς είναι ένας κόμπος στο λαιμό γιατί δεν έχουν ούτε τα χρήματα ούτε την διάθεση να τις γιορτάσουν χαρούμενα με τις οικογένειές τους. Απ’ ότι φαίνεται ο Σύριζα όχι απλά “ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ  ΑΥΡΙΟ” όπως βροντοφώναζε προεκλογικά αλλά κατάφερε να καταστρέψει στην κυριολεξία το αύριο του ελληνικού λαού!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn361#ixzz3u0aoc2cI

Exit mobile version