Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Η ΕΡΤ κάνει τηλεμαραθώνιο μόνο για προσφυγόπουλα!

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Η ΕΡΤ κάνει τηλεμαραθώνιο μόνο για προσφυγόπουλα!

Ιδού η είδηση: «Τηλεμαραθώνιος της ΕΡΤ την προσεχή Δευτέρα για τα προσφυγόπουλα

Τηλεμαραθώνιο με θεματικό τίτλο «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου. Ο τηλεμαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί από την ΕΡΤ και θα ξεκινήσει στις 18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, με σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα για την παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης και προστασίας των παιδιών και των μητέρων.

Τον τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν -με τη σειρά εμφάνισης- η Mαριλένα Κατσίμη, ο Σίλας Σεραφείμ, ο Γιώργος Λιανός, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Κώστας Φραγκολιάς, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Τζένη Μπαλατσινού.

Στο στούντιο της ΕΡΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και συγγραφείς. Σημαντική βοήθεια θα προσφέρουν πολλοί δήμοι της Αττικής και της περιφέρειας με κουμπαράδες και άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης, ενώ πολλά σχολεία -δημόσια και ιδιωτικά- θα δραστηριοποιηθούν και φέτος για το μεγάλο σκοπό.

Οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας θα συνδεθούν με το στούντιο του τηλεμαραθωνίου κατά τη διάρκεια των κεντρικών τους δελτίων ειδήσεων…».

Αφελής απορία: για τα ελληνόπουλα –όχι όλα, αλλά αρκετά- που πεινάνε και υποφέρουν, πότε θα κάνουν «τηλεμαραθώνιο» οι καθεστωτικοί και οι διάφοροι παλιάτσοι τους;

Εθνικισμός

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ratsismos-kata-twn-ellhnwn-h-ert-kanei-thlemarathwnio-mono-gia-prosfugopoul#ixzz3u2toEOqT

Exit mobile version