Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα αδύνατα δυνατά να μας πείσει ότι σοβαρό κράτος στην Ελλάδα είναι αδύνατον να υπάρξει. Σε τρεις εβδομάδες το παρόν έτος λήγει και  εισερχόμεθα στο 2016. Μας απειλούν με πρόστιμο αν από τις αρχές του 2016 δεν δικαιολογούμε το αφορολόγητο μας με χρήση χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ξεχνώντας ότι πριν από κάθε τι άλλο έπρεπε να πιάσουν τη μεγάλη φοροδιαφυγή, τους πλούσιους που διαχρονικά χρηματοδοτούν το αρρωστημένο πολιτικό μας σύστημα. Δεύτερον, υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων όπως ηλικιωμένοι, άτομα με προβλήματα όρασης κλπ που αδυνατούν να κάνουν χρήση πλαστικού χρήματος. Πώς είναι δυνατόν ο τυφλός να εχει τον έλεγχο των χρημάτων του και πως θα σηκώσει χρήματα έστω ο άνθρωπος αυτός;  Και τρίτον και κυριότερο έχουν κάνει καμιά κουβέντα με τις τράπεζες να μειώσουν την προμήθεια τους, το κέρδος τους και να εξορθολογήσουν τα επιτόκια των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών;  Είναι δυνατόν σε συνθήκες capital controls όλα να συνεχίζουν τα ίδια στο τραπεζικό σύστημα χωρίς καμιά απολύτως διευκόλυνση των πολιτών; Αυτά όλα είναι βέβαια ψιλά γράμματα για τους ανίκανους που μας κυβερνούν. Ο Θεός να φυλάει όλους μας γιατί με αυτούς που μπλέξαμε δε μας βλέπω καθόλου καλά ! Η θα πούμε Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος, η αλλιώς καληνύχτα Ελλάδα! Στο χέρι μας είναι!

Κωνσταντίνα

“Πλήγμα” στη φοροδιαφυγή: Επιβλήθηκε πρόστιμο 5000 ευρώ σε 79χρονη επειδή πούλησε 2 κιλά καρότα χωρίς απόδειξη!

Ο “ανθρωπισμός” σταματάει εμπρός στο χάος! Οι “προοδευτικοί” δήμαρχοι γύρω από την περιοχή όπου μένουν οι λαθρομετανάστες διαμαρτύρονται ο ένας μετά τον άλλον και ζητούν να περιοριστούν, να εγκλωβιστούν ή να φύγουν από την περιοχή! Τα ίδια και ο δήμαρχος Ελληνικού, όπου στο αεροδρόμιο συζητούν να κάνουν καταυλισμό! Παρουσιάζουν τους λαθρομετανάστες ως “φτωχούς και εξαθλιωμένους” και από έξω έχουν στηθεί πιάτσες ταξί γιατί για τους λαθρομετανάστες “λεφτά υπάρχουν” για να μην αναφερθούμε στο περίπτερο της γωνίας το οποίο θησαυρίζει! Εσείς οι υπόλοιποι, οι υπέρμαχοι των λαθρομεταναστών, θα καταλάβετε το κακό που φέρατε μέσα στα ίδια μας τα σπίτια μόλις ξεκινήσει ο γενικευμένος πόλεμος! Κλείστε τα σύνορα τώρα! Απελάστε όλους τους λαθρομετανάστες!.

Θ.Τ.

Η μνημονιακή μετάλλαξη του Τσίπρα και η γλύκα της εξουσίας

Συνεχίζεται ο εποικισμός της πατρίδας με τις συνεχείς ροές λαθρομεταναστών μιας και οι πρόσφυγες πολέμου αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό. Ορθάνοιχτα τα ελληνικά  σύνορα ένα αμπέλι ξέφραγο η Ελλάδα αρχίζει να μετατρέπεται σε γκέτο αλλοδαπών. Πλέον τους κουβαλούν όλους στην Αθήνα οι διεθνιστές, αφήνοντας τους να ζουν σε χώρους, υπό συνθήκες άθλιες, απίστευτες, απερίγραπτες. Υγειονομικές βόμβες έτοιμες να εκραγούν, αλλά αδιαφορούν όσοι έχουν την ευθύνη για την διακυβέρνηση, εξαιτίας του κέρδους που έχουν τόσο οι δουλέμποροι αλλά και αυτοί που τους υποδέχονται οι επαγγελματίες «ανθρωπιστές». Ακόμη μια «μπίζνα» έστησαν συνδυάζοντας το τερπνό μετά του ωφελίμου. Όλοι εναντίον των Ελλήνων ώστε να πάψουν να υπάρχουν.

Σ.Μ.

Κατακραυγή πολυτέκνων προς πολιτικάντηδες για το “σύμφωνο συμβίωσης”: Καταργείτε τον θεοΐδρυτο θεσμό της οικογένειας 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-12-dekembriou-2015#ixzz3u6M1uTz5

Exit mobile version